Quaddal szeljük az eget, őrültebb a sebesség, mint hitted

DeathEvil • 2011-10-31 20:16:04 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Itt egy újabb quados őrület két évvel a Pure után. De mi is akar ez lenni pontosan? Csak nem négykerekű mocikra ültette lovak helyett a Techland a vadnyugati cowboyait? Szerencsére nem ekkora őrültségről van szó a Naild esetében, de a végeredményen lehet, hogy még ez az extrém megoldás sem tudott volna tovább rontani. Ezzel azért nem azt akarom mondani, hogy egy pocsék játékhoz lenne szerencsénk a Naild képében, sokkal inkább egy egyszerű, realitásoktól mentes, fénysebességet használó versenyjátékhoz.Naild PC videoteszt (HD)Kérdéses, hogy a Techland féle elképzelésben megalkotott quados száguldozás fel tud-e nőni és le tudja-e nyomni a már jó pár hónapos előnyben lévő, egészen ügyesen és látványosan megvalósított konkurensét. Míg a Pure a levegőben végrehajtott akrobatikus mozdulatok szorzórendszerére épített, addig a Naild a turbóláncoknak köszönhető hihetetlen sebességgel való repesztésnél teszi le a voksát, elképzelhetetlen méretű ugratásokkal. A videotesztből kiderül, hogy vajon szórakoztató és megfelelően tartalmas tud-e lenni ahhoz, hogy elnyerje a tetszésünket.
A Naildben a versenyek igazán extrém körülmények között zajlanak, olykor függőleges felületeken való haladással és szakadékokat átszelő ugratókkal. A pályák rengeteg meglepetést tartogatnak a hosszabb illetve rövidebb alternatív útvonalak mellett. Nem lesz ritka, hogy egy hatalmas dömper, vagy egy száguldó vonat szaggat majd felénk, míg olykor gyilkos és borotvaéles fűrészlapok között vezet utunk az erdőszéli fűrésztelepen. A versenyek közben lehetőségünk nyílik majd a gépünkkel való törődésre is, igaz az egyes tulajdonságok fejlesztgetésén túl már csak festésre és matricázásra pazarolhatjuk az időnket.


James Bond - Blood Stone (a kép nagyítható)

James Bond - Blood Stone (a kép nagyítható)


Egy tipikus fékevesztett arcade száguldásban lehet részünk, hogyha a Naildre szavazunk quados videojátékok területén. Itt a turbo minél intenzívebb használatával lehetünk sikeresek, és az alap koncepció különlegességét a végtelennek tűnő ugratások, a függőleges pályaszakaszok és az olyan extrém helyzetek, mint a fűrészlapok között való szlalomozás jelképezik igazán. Persze ezek az elemek egy pillanatra feldobják a versenyt, mint mikor szembe jön egy batár kamion vagy vonat, esetleg sziklaomlás alakítja folyamatosan az útvonalat, de ezek önmagukban nem képesek visszatartani attól, hogy érdeklődésünk néhány óra után lelohadjon. Versenyőrülteknek receptre ajánlanám.


Címkék:  Naild, Techland, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>