Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 PS3 Videoteszt

Mike • 2013-04-14 22:03:56 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3A CyberConnect2 nem pihen, ezért nem sokkal a Generations után, máris elhozták nekünk a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3-at, ami megpróbál visszatalálni az elődökhöz. A fejlesztőknek feltűnhetett, hogy a legutóbbi epizódot elég sokan kritizálták, ezért változtattak, lássuk, a jó irányba haladnak-e.Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 PS3 Videoteszt (HD)Tartalom tekintetében nem lehet egy rossz szavunk sem, hiszen több mint 80 karakter áll rendelkezésükre, ráadásul a helyszínek tekintetében sem kurta a választék. Külön öröm, hogyha valamelyik korábbi résszel is játszottál, akkor a program felismeri a mentéseidet és pár arccal megdobja a bagázst.
A sztorimód kellően hosszú, bár ez annak is köszönhető, hogy valami elképesztő mennyiségű átvezető került a játékba, amik szépek, de olykor kicsit izzadságszagúak, néha a kevesebb, több. Ugyanez igaz a bejárható területre is, mivel eleinte nincs nagy szabadságunk, de ahogy legyűrtük a kötelezőt, megnyílik előttünk a világ és máris vágtázhatunk a naplementében.


Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3


Szerencsére azért valamin nem változtattak a srácok, ez pedig a cel-shaded grafika. Hihetetlenül jól áll a játéknak ez a látvány, az már viszont kevésbé, hogy olykor-olykor megreccen a konzol. Sajnos a szinkronok sem lettek tökéletesek, de plusz pont, hogy akár japán nyelven is élvezhetjük a játékkal eltöltött időt.


Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3A Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm 3 mindenképp előrelépés a Generations-hoz képest és bár még korántsem tökéletes, azt hiszem, ez lesz a jó irány. A rajongóknak bátran ajánljuk, viszont aki csak most ismerkedik Naruto világával, az csak óvatosan közelítsen felé, mert könnyen zavarodottság lehet a vége.


Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3


Címkék:  Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3, Namco Bandai, CyberConnect2, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>