Sniper Elite: Nazi Zombie Army PC Videoteszt

Mike • 2013-04-28 10:38:20 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Sniper Elite: Nazi Zombie ArmyManapság zombik nélkül szinte el sem lehet képzelni az életünket, szinte nap mint nap jelennek meg olyan játékok, amiben a kedvenc agyzabálóink kapják a főszerepet. Ezt a hullámot igyekszik meglovagolni a Rebellion is, akik a Sniper Elite sorozatukat töltötték fel halottakkal, és persze egy nagyadag kooperatívval.Sniper Elite: Nazi Zombie Army PC Videoteszt (HD)A Sniper Elite: Nazi Zombie Army ugyan enm hibátlan, de azt meg kell hagyni, hogy hangulatteremtésben ott van a szeren, akarom mondani a temetőben. Az új fény-árnyék hatásoknak köszönhetően sokkal félelmetesebb atmoszférával dolgozik, a zombik folyamatos inváziója pedig csak további pluszokat ad.
A történetről nem érdemes beszélni, elég annyi, hogy Hitler már sejti, hogy itt bizony becseszett neki, ezért az okkultizmust előhívva feltámaszt pár halott katonát. Na jó, az a pár, inkább ezres nagyságokban értendő, hiszen az egyes pályákon szinte hömpölyögnek felénk a dögök, úgyhogy a 4 fős kooperatív mód erősen ajánlott, mert bár lehet egyedül is nyomulni, a magányos farkasok élete mindig nehezebb.


Sniper Elite: Nazi Zombie Army


Sajnos a zombifelhozatal nem éppen gazdag, de ami inkább probléma, hogy pályákból sem kaptunk túl sokat. Pár óra alatt ki lehet végezni a kicsikét, ami egy külön címnél azért veszélyes. A látvány terén azonban már több a javulás, igaz ennek meg is van az ára, mert mintha rosszabbul sikerült volna az optimalizálás, mint a V2 esetében.


Sniper Elite: Nazi Zombie ArmyA Sniper Elite: Nazi Zombie Army egy jó próbálkozás, de sajnos a tartalom nem elég ahhoz, hogy jó játék is legyen belőle. A sorozat rajongói csak óvatosan közelítsenek felé, elvégre is a zombik között kevesebb lesz a taktika, de aki a Left 4 Dead-eken nevelkedett és nem bánja, ha egy hétvége alatt többször is kitolja a cuccost, az nyugodtan belevághat az X-Ray móddal megtűzdelt pusztításba.


Sniper Elite: Nazi Zombie Army


Címkék:  Sniper Elite: Nazi Zombie Army, 505 Games, Rebellion, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>