Star Trek: The Game PC/PS3 Videoteszt - Gorn piszok

Mike • 2013-05-09 13:37:24 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Star Trek: The GameAnno az előzetesünkben bizakodva számoltunk be a Star Trek: The Game-ről, sőt én kifejezetten reménykedtem egy jó végeredményben, lévén egyik kedvenc fejlesztőcsapatom ügyködött a háttérben. A kiszivárgó infómorzsák egy jó játék képét festették elénk, de a vászon most szétszakadva fekszik a sarokban.Star Trek: The Game PC/PS3 Videoteszt (HD)Sajnos a várva várt végeredmény egy középszerű, de inkább egy annál gyengébb akciójátéknak csúfolt valami lett, ami szinte semmilyen aspektusában nem emelkedik ki a borzalmas közegből, egyedül talán csak a hangok azok, amik említésre méltóak, bár azok is csak azért, mert nem annyira rosszak. Ez pedig kérem nem számít dicséretesnek.
A történet egyszerű, mint egy faék és teljesen mentes mindenféle csavartól, az ellenfél felhozatal szegényes és akkor még a rengeteg bugról nem is beszéltünk, aminek hála Steam-en napokig nem lehetett kooperatívban játszani. Ezt a problémát persze azóta már foltozták, de sajnos a Star Trek: The Game-et ez sem menti meg a biztos pusztulástól.


Star Trek: The Game


A fentebb említett hangokban viszont kevésbé lehet fogást találni, főszereplőink szinkronjait az eredeti színészek mondták fel, de a lézerstukkerek is autentikusan szólalnak meg, ahogy a zene is kellemes dudolászásra késztet minket. Néhány helyen még hangulattal is találkozhatunk, sőt egyes helyszíneken a Star Trek-sorozatból ismerős felfedezés és új galaxisba tévedés érzete is megvan, de ez azért elég ritka, sajnos.


Star Trek: The GameA Star Trek: The Game egy újabb remek példája a filmes adaptációknak, még akkor is, ha konkrétan nem a mozik történetét tolhatjuk végig, hanem egy amolyan kitöltő sztorit. Az előzetes jelek reménnyel töltöttek el szinte mindenkit, de hiába, a végeredmény a szokásos, egyedül talán csak a vérbeli rajongók akciózhatnak el benne, de ők sem feltétlen önfeledten. Kár érte.


Star Trek: The Game


Címkék:  Star Trek: The Game, Namco Bandai, Digital Extremes, PC/PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>