Far Cry 3: Blood Dragon PS3/PC Videoteszt - Retro a köbön

Mike • 2013-05-17 14:32:20 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Far Cry 3: Blood DragonElőször csak egy szimpla áprilisi tréfának tűnt a Far Cry 3: Blood Dragon, de aztán a Ubisoft mindenkit meglepett, mikor valóban bejelentette ezt a hatalmas nosztalgiabombát. Villódzó fények, összevissza cikázó lézertöltények és egy agyonklisézett sci-fi sztori, na meg persze Michael Biehn, aki még most is cool.Far Cry 3: Blood Dragon PS3/PS3 Videoteszt (HD)A Blood Dragon tehát alaposan szakít a Far Cry 3 hagyományaival, bár azért egyes elemek itt is feltűnnek, csak épp egy kicsit átalakítva. A bejárható terület jóval kisebb, mint a tavalyi sikerjátékban és a fejlődés is kötöttebb az elődnél, de ezeket a hiányosságokat könnyedén elfelejted, hiszen a hangulat az valami elképesztő.
A sztori vérgagyi, a cyborgok szerepeltetése nagy ötlet, ahogy Michael Biehn orgánuma is telitalálat volt a készítők részéről. Külön öröm, hogy számos utalást rejtettek el a rajongók számára, amelyek közül mindenképp kiemelendő a Tini Ninja Teknőcök elég érdekes szerepeltetése.


Far Cry 3: Blood Dragon


Persze semmi sem lehet tökéletes és ez ebben az esetben is igaz. A játék kicsit rövidre sikeredett és bizony a végigjátszást pár bug is nehezíti, bár ezek felbukkanása szerencsére elég ritka. Az agyonegyszerűsített játékmenet is furcsa lehet egyeseknek, de az igazat megvallva, ez is hozzátartozik ahhoz az életérzéshez, amit a Blood Dragon képvisel.


Far Cry 3: Blood DragonA Far Cry 3: Blood Dragon vett egy hatalmas fordulatot és visszarepített minket a múlt jövőjébe, ahol a lézerek és a cyborgok a menők. Ha imádtad a 80-as évek klisés mozijait és agyonfényezett akciójátékait, akkor bizony a Vérsárkány szigeten a helyed, mert itt olyan nosztalgiadózist kapsz, amit egy jó darabig nem felejtesz el.


Far Cry 3: Blood Dragon


Címkék:  Far Cry 3: Blood Dragon, Ubisoft, Ubisoft Montreal, PS3/PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>