Apache Air Assault PC Videoteszt - Égi áldás közeleg

DeathEvil • 2011-11-14 11:45:51 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Apache Air AssaultPislogtunk, mint a sült hal, mikor az Activision előrántotta varázskalapjából az Apache Air Assaultot, ugyanis korábban szinte semmilyen médiumban nem látott napvilágot egészen a megjelenés előtti hetekig. Így arra következtettünk, hogy valamilyen nagyon arcade és budget helikopteres lövöldéhez lehet majd szerencsénk, de az élet erre erősen rácáfolt: az utóbbi idők egyik leghiánypótlóbb alkotásával kellett szembesülnünk az adott témakörben.Apache Air Assault PC Videoteszt (HD)Azért meg kell hagyni, hogy a bevezetőben említett budget íz a történetben erőteljesen jelen van, mivel csak terroristák figyelemelterelő globális támadásairól beszélhetünk, szóval nagy vonalakban összekapcsolt küldetéseket kapunk. Szerencsére a küldetések nem egy kaptafára épülnek, mivel a változatos paletta a mentőakcióktól, a gyalogosok támogatásán át egészen a megsemmisítő, romboló küldetésekig terjed.
A játékban szereplő járművek modelljei a valós gépekkel teljesen megegyezőek. A hivatalos Apache fegyverzetet kapjuk a kezünk közé, olyan lehetőségekkel, mint a műholdképek és a különböző termál nézetek használata. A kampány küldetéseinek számától nem esünk majd hasra, de mindjárt más lesz a leányzó fekvése, mikor az egyszerűbb arcade-osabb irányításról átkapcsolunk realisztikusra. Ez a szimulátorosabb megközelítés annyira más ízt ad az egész akciónak, hogy szinte két játékot kapunk a pénzünkért. További pozitívum, hogy saját missziókat is generálhatunk magunknak Free Flight módban, ha a 2 és 4 fős multit rongyosra tekertük már a haverokkal.


Apache Air Assault (a kép nagyítható)

Apache Air Assault (a kép nagyítható)


A részletekre sem panaszkodhatunk, mivel mint említettük, minden gép a valósággal teljesen megegyező, továbbá ehhez mérten még a terepeket is eredeti műholdfelvételek alapján alakították ki. Jól néz ki a környezet, dögösek az időjárási effektek, még a hangok is tovább erősítik az összképet. Az apróbb részletek, mint a golyónyomok, füstülő rotorok és csálé lapátok, na meg a leszakadó farok igazán látványosak. Szóval az Apache Air Assault egy mindenki számára élvezhető helikopteres cím, mellyel arcade és szimulátoros formában is belekóstolhatunk a modern hadviselésbe.


Apache Air Assault


Címkék:  Apache, PC, Videoteszt, Szimulátor


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>