Tüzes labdás palánktörő zsákolások ”lekvar” modra

DeathEvil • 2011-11-16 12:54:45 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


A mostani nagy HD-s felújítási hullám és az elődök gyökereihez való visszatérés egyik gyöngyszeme az NBA Jam is. Megtartották a 2D-s nézetet, de mégis meg tudtak tölteni egy egész lemezt felhőtlen lazulással, őrült hangulattal és látványos akciókkal. Az a helyzet, hogy jó 15 évvel az eredeti után is életképes a recept. "Lekvárra" fel!NBA Jam Xbox 360 Videoteszt (HD)A videotesztben átadunk nektek egy csipetnyit a professzionálisan "realisztikátlan" kosárlabda zsonglőrködés legfőbb képviselőjéből. Ha az eltúlzott dolgokat szereted, és nem bánod, ha a valóságtól elrugaszkodó módon vehetsz részt egy kis kosárlabdázásban, akkor nagy valószínűséggel az NBA Jam rabjává fogsz válni. Vigyázat, a hangulat a tetőfokára hág!
Az NBA Jamre jellemzően nem csak egyszerű kettő a kettő elleni szabálytalanságokat figyelmen kívül hagyó adrenalin pumpáló mérkőzéseket vívhatunk meg. A hosszú távú szórakozást ugyanis rengeteg változatos játékmód fogja biztosítani. Ha nekivágunk a Remix Tournak, akkor egy az államokat lefedő kihívássorozatban vehetünk részt, mely olyan különleges tulajdonságokkal megáldott meccseket kínál, mint a Domination, az Elimination, 21, Smash vagy a 2v2 Remix. Az utóbbi 2v2-es Remix különlegességét például a váratlanul megjelenő power upok jelentik, melyek extra erővel, sebességgel ruházhatnak fel, vagy zsebpiszok méretűvé zsugorítva kavarhatják meg az addig sem unalmas játékmenetet.


NBA Jam


A Dominaton már egy kicsit többet is kínál, mint vagdalkozást, törés-zúzást. Itt keményen taktikáznunk kell, ügyességünk maximális túlhajtására lesz szükségünk. A dominációs pontokról történő pontszerzés nem jelent kis kihívást és az ellenfél sem adja könnyen magát. Az agresszív, tempós játékmenet mellé egy újabb tényező is beszáll az egyenletbe, mégpedig a pontosság.
Azonban ha igényed az előbb említett törés-zúzásra terjed ki, akkor a Smasht neked készítették a fejlesztők, ugyanis az ellenfél palánkjának leamortizálása lesz az elsődleges célkitűzés. Minél látványosabb akciókat kell kiviteleznünk, hogy a lehető legnagyobb lendülettel és erővel tudjuk bezsákolni a lasztit a keservesen nyekergő palánkba.


NBA Jam


Az NBA Jamről csak áradozni tudnánk, mivel ugyanazt az élményt adja, mint tizen sok évvel ezelőtt. A kétdimenziós őrület a mai szuper realisztikus 3D látványorgiákkal szemben piszkosul egyszerű és mocskosul hangulatos összecsapásokat gerjeszt a TV készülékek előtt. Azért azt szögezzük le, hogy arról szó sincs, hogy csúnya lenne az NBA Jam a 2D-s technológiája miatt, sőt, az extrém mozdulatokhoz szemkápráztató effektek is járnak. Az egymást követő háromszori pontszerzés után lángra lobbanó és lángcsóvát húzó labda látványa bizony szemet gyönyörködtető tud lenni. A rengeteg extra tartalom, melyeket teljesítményünkkel, vagy titkos kódokkal aktiválhatunk (mint a politikusok és hírességek karikatúrái) pedig 100%-ban teljes értékű alkotássá emelik az eredetileg letölthető játéknak tervezett NBA Jamet.


Címkék:  NBA, NBA Jam, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>