Jacob Jones and the Bigfoot Mystery - PS Vita Videoteszt

Mike • 2013-06-27 19:41:40 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Jacob Jones and the Bigfoot MysterySzinte derült égből zuhant be a PS Vitánkra a Lucid Games epizódikus kalandjátékának első része és bár az elején kicsit szkeptikusak voltunk, a végére alaposan meggyőzött minket. Jacob Jones történetének bevezető része remek szórakozást ígér, de lássuk, hogy mi is ez a titokzatos Nagylábú.Jacob Jones and the Bigfoot Mystery - PS Vita Videoteszt (HD)A történet szerint épp egy táborba tartunk, ahol a szokásos klisészereplőkkel vethet minket össze a sors, de idővel a címben is szereplő Nagylábúval is összeakasszuk a bajszunk. A játékmenet ismerős lehet más kalandjátékokból: beszélgetünk, keresgélünk, na meg persze puzzle feladványokat oldunk meg.
Utóbbiak egyébként egész jóra sikeredtek, vagy egy-két emlékezetes darab, de olykor a nehézség már meghaladhatja egy gyerek képességeit. Szerencsére limitált számban ugyan, de átléptethetjük őket, sőt a különféle üdítős dobozokat gyűjtögetve még segítséget is kaphatunk megoldásukkal kapcsolatban.


Jacob Jones and the Bigfoot Mystery (a kép nagyítható)

Jacob Jones and the Bigfoot Mystery (a kép nagyítható)


A Jacob Jones and the Bigfoot Mystery első része remek szórakozást nyújt és még a PS Vita trükkjeit is kihasználja aranyos látvánnyal és remek hangokkal megspékelve. Ha egy kicsit is szereted a kalandjátékokat és rendelkezel egy PS Vitával, akkor érdemes vele tenni egy próbát, szerintünk nem fogod megbánni.


Jacob Jones and the Bigfoot Mystery


Címkék:  Jacob Jones and the Bigfoot Mystery - Episode 1 - A Bump in the Night, Sony CE, Lucid Games, PS Vita, Teszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>