Splatterhouse Xbox 360 Videoteszt – Vér és bél

DeathEvil • 2011-11-14 13:59:28 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


SplatterhouseA Namco Bandai 2010-ben nagy fába vágta a fejszéjét, mikor egyik klasszikusát, a több mint húsz éves múlttal rendelkező Splatterhouse trilógiát próbálta feltámasztani. Az árkád gépek hőskorában megjelent játék nagy siker volt; kérdés, hogy a barátnőjét kereső Rick és a Terror Maszkjának különös házassága modernkori környezetben meg tudja-e állni a helyét.Splatterhouse Xbox 360 Videoteszt (HD)Az újjáélesztett Splatterhouse egy hamisítatlan harmadik személyű beat em’ up program, mely elsősorban hihetetlen erőszakosságával igyekszik felhívni magára a figyelmet. Minden a vér körül forog, és nemcsak azért, mert literszámra folyik a kissé egyhangú helyszíneken; a Terror Maszkját is ez élteti, de egy egyszerű fejlődési rendszer ugyancsak ehhez van kötve. A folyamatosan özönlő ellenfelek és a főellenfelek sorozatos csépelése bár nem nyújt különösebb kihívást, a brutalitás képes hosszabb távon is fenntartani az érdeklődést.
A mindent elárasztó véráradat azonban amellett, hogy kiváló feszültségoldó, olykor mégis képes az őrületbe kergetni. A kamerakezelés olykor cifra, azt sem tudjuk, hova kapjuk a fejünket, de előfordul, hogy tényleg nem látjuk hősünket. Az oldalnézetes részek az első percekben jópofák, de az idegesítő platformrészek miatt gyakran fogunk a saját vérünkben fürödni.


Splatterhouse (a kép nagyítható)

Splatterhouse (a kép nagyítható)


A Splatterhouse nem egy hatalmas játék, csupán egy egyszerű, vérgőzös móka. A program nem is a világ, vagy akár a műfaj megváltására törekedett, hanem arra, hogy az iskola/munka után hazaérő, testileg-szellemileg megfáradt embereknek kellemes kikapcsolódást nyújtson.


Splatterhouse


Címkék:  Splatterhouse, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>