Fast and Furious: Showdown PC/PS3 Videoteszt - Totálkár

Mike • 2013-07-28 15:40:18 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Fast and Furious: ShowdownA filmes játékadaptációk szinte mindig borzalmasan sikerednek és az a baj, hogy ezt a megállapítást jelenlegi tesztalanyunk, a Fast and Furious: Showdown sem töri meg. Nem is értem, hogy 2013 nyarán hogyan jelenhet meg valami olyan, ami ennyire borzalmas, ronda, buta és még idegesítő is. Mi van veled Activision?Fast and Furious: Showdown PC/PS3 Videoteszt (HD)A játékban egyébként rendszerint autókkal kell akcióznunk, de időnként egy-egy pisztolydurrogtatás is bekúszik a képbe, de jó ég, milyen képbe. A Fast and Furious: Showdown szinte minden tekintetben gyalázatosan teljesít, egyszerűen egyetlen pozitívumot sem tudok kiemelni ebből a fekáliával teletöltött katyvaszból.
A grafika a PS1-es korszakot idézi és az a baj, hogy ezen a szinten maradt a játék többi eleme is. Az irányítás borzalmas, mintha nem is a kocsinkat terelgetnénk, hanem valami egészen mást, ráadásul az ellenfelek iszonyatosan hülyék, ahogy a társaink is, így néha olyan eszement baromságok jöhetnek elő a sztrádákon, amilyeneket még biztos nem láttatok.


Fast and Furious: Showdown


Sajnos hangok terén sem sokkal jobb az összkép, ráadásul még a küldetések sem kifejezetten változatosak, bár ezt nem feltétlen lehet a fejlesztők nyakába varrni, hiszen a filmek sem keverik olyan forrón a kását.


Fast and Furious: ShowdownA Fast and Furious: Showdown minden tekintetben leszerepelt és azt kell hogy mondjam, idén mindenképp az eddigi leggyengébb játék, amihez szerencsétlenségem volt. Ezt még a rajongóknak sem ajánlanám, inkább nézzék meg a mozikat japán hanggal és indiai felirattal, mert még akkor is jobban fognak szórakozni.


Fast and Furious: Showdown


Címkék:  Fast and Furious: Showdown, Avticision, Firebrand Games, PC, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>