The Walking Dead: 400 Days PC Videoteszt

Mike • 2013-07-31 12:23:05 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


The Walking Dead: 400 DaysMég a második The Walking Dead kalandjáték előtt, amolyan ráhangolódásképpen kaptunk egy DLC-t, ami arra hivatott, hogy az új szereplők hátterét kicsit komolyabban megismerjük. A Telltale Games ezúttal is remek munkát végzett, bár a rövidsége miatt jobban örültünk volna, ha ingyen vágják hozzánk.The Walking Dead: 400 Days PC Videoteszt (HD)Természetesen az alapok változatlanok, azaz ezúttal is egy képregényes környezetben óvakodunk a zombiktól, miközben igen komoly döntéseket kell meghoznunk. A készítők ígérete szerint a választásaink kihatnak majd a második évadra, úgyhogy nem árt alaposan megfontolni, mielőtt lövünk, vagy épp kérdezünk.
Sajnos azonban nem minden tökéletes. Először is leginkább csak beszélgetünk, nagyon kevés a valódi interakció, de ami komolyabb hiba, hogy a DLC meglehetősen rövid, egy-egy történetet simán lezavarhatunk nagyjából 20 perc alatt, bár meg kell hagyni, az árcédulája sem vaskos.


The Walking Dead: 400 Days (a kép nagyítható)

The Walking Dead: 400 Days (a kép nagyítható)


A The Walking Dead 400 Days tökéletesen ellátja a feladatát, azaz megismertet minket az új szereplőkkel, de ennél többet ne várjunk tőle. Ráhangolódásnak remek, úgyhogy ha rajongója vagy a sétáló holtaknak, akkor ezúttal sem fogsz csalódni.


The Walking Dead: 400 Days


Címkék:  The Walking Dead: 400 Days, Telltale Games, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>