Super Stardust Delta PS Vita Videoteszt - Markunkban az űr

Mike • 2013-08-01 17:45:19 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Super Stardust DeltaA Super Stardust Delta még a PS Vita érkeztekor jelent meg és nem kívánt sokat letenni az asztalra, de amit hozott, azt remekül tálalta, úgyhogy minket rögtön rabul is ejtett. Igazi shoot 'em up-ról van itt szó, ahol nemcsak a bolygók, hanem az egész univerzum megmentése szakad a nyakunkba.Super Stardust Delta PS Vita Videoteszt (HD)PS Vitáról lévén szó, nem meglepő, hogy a Super Stardust Delta alaposan kihasználja a gép adottságait, ami leginkább az irányításban érhető tetten. Számos ügyességi játékban kell majd tapicskolnunk a kijelzőt, simogatni a hátlapot, vagy épp rángatni a konzolt, a mellettünk ülők legnagyobb örömére.
Érdemes még megjegyezni, hogy a játékban többféle tüzelési módra nyílik majd lehetőségünk, amiket később ki is kell használnunk, hiszen egy-egy combosabb pályán már nem lövöldözhetünk kedvünkre, de ha mégis ezen módszerrel élünk, akkor könnyen felrobbanhat kis űrhajónk.


Super Stardust Delta (a kép nagyítható)

Super Stardust Delta (a kép nagyítható)


A Super Stardust Delta tehát egy remek kis shoot 'em up lett, amivel vígan elüthetjük időnket, a pontok hajhászása pedig még versenyre is késztet minket, így nem árt egy-egy pályát többször is végigzúzni, hátha legközelebb mi ülhetünk a trónra.


Super Stardust Delta


Címkék:  Super Stardust Delta, Sony CE, Housemarque, PS Vita, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>