MotoGP 13 PC/PS3 Videoteszt - A vasparipák visszatértek

Mike • 2013-08-14 18:21:00 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


MotoGP 13Már jó ideje annak, hogy MotoGP játékot köszönthettünk a kezeink között, de szerencsére a Milestone csapatának jóvoltából most ismét elragadhatnak minket a vasparipák. A MotoGP 13 ugyan nem tökéletes, hiányosságai leginkább a külcsínben tetten érhetők, mégis jó választás lehet a motorozás szerelmeseinek.MotoGP 13 PC/PS3 Videoteszt (HD)A játék gerincét mindenképpen a karrier mód adja, amiben egy ócska kis senkiként kezdünk, hogy aztán számos futammal később megkaparinthassuk a dobogó legfelső fokát. Közben fejlődünk, új dolgokat nyitunk meg és talán még a nehézségi szintet is feljebb tornásszuk. Ez utóbbi széles skálán mozog, így a kezdők épp úgy el tudnak lavírozni az aszfalton, mint mondjuk a sisakban élő veteránok.
Tartalom terén egy rossz szavunk sem lehet, hiszen a játékban 3 osztály pilótái kaptak helyet, akikkel ráadásul a valódi helyszíneken mérhetjük össze a tudásunk. Ha már meguntuk a gépi ellenfelek elnáspángolását, akkor irány az online részleg, ami kezdetben nehézkesen működött, de mára szinte hiba nélkül pakolja össze a virtuális motorosokat.


MotoGP 13


Sajnos azonban semmi sem tökéletes. A MotoGP 13 legnagyobb hibája talán a grafika igénytelensége, valamint a fizika furcsaságai. Bár motorosunk jól mutat, a környezet láttán néhányan sírva fakadhatnak, az ütközések modellezése pedig szinte vért kíván.


MotoGP 13Hiába ronda, hiába furcsa, a MotoGP sorozat visszatért és ha nem is tökéletesen, de feledtette velünk az elmúlt éveket. A rajongóknak szinte kötelező vétel, már csak a kihagyott évek miatt is, de a számos beállítási lehetőségnek hála a kezdők is elboldogulhatnak vele. Sisakot fel, kezeket a gázkarra és már indulhat is a futam!


MotoGP 13


Címkék:  MotoGP 13, Milestone, PC, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>