Soul Sacrifice PS Vita Videoteszt - Feláldozhatóak

Mike • 2013-08-28 21:34:37 • Rovat: Tesztek • Platform: PSP


Soul SacrificeA PS Vita kapcsán már számtalan alkalommal hallottuk, hogy érkezni fognak rá azok a játékok, amikre mindig is vártunk, de ezek a címek valahogy mindig eltűntek, vagy megbuktak. Most azonban nem így történt, hiszen a Soul Sacrifice jött, látott és még a hibái ellenére is teljesen feláldozott minket.Soul Sacrifice PS Vita Videoteszt (HD)A játék meglehetősen érdekes hangulatot áraszt magából, ami talán az áldozásoknak is köszönhető, lévén ezen elem nélkül szinte halálra vagyunk ítélve. Bár varázslataink szép számmal akadnak, nem vagyunk halhatatlanok, így néha kénytelenek leszünk valakit elkárhoztatni a jobb cél érdekében, olykor még a barátainkat sem kímélve.
Külön érdekesség, hogy akár magunkon is mutathatunk be áldozatokat, amiknek hála brutális dolgokat szabadíthatunk a világra, cserébe viszont később hiányt szenvedhetünk, teszem azt szemünk hiánya a célzást befolyásolja, a lábunk elvesztése pedig a sebességünket. Hát igen, semmi sincs ingyen.


Soul Sacrifice (a kép nagyítható)

Soul Sacrifice (a kép nagyítható)


A Soul Sacrifice kétségtelenül a PS Vita egyik legjobb címe lett, amiért tényleg érdemes beruházni a konzolra. A látvány remek, a hangulat kellemesen beteg, az irányítás pedig szinte tökéletese, így ha rendelkezel a marokgéppel, akkor semmiképpen se hagyd ki ezt a mókát, még ha fájdalmakkal is járhat.


Soul Sacrifice


Címkék:  Soul Sacrifice, SonyCE, SCE Japan Studio, PS Vita, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>