Metro Last Light - Faction Pack PS3 Videoteszt

Mike • 2013-08-30 14:01:30 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Metro Last Light - Faction PackA Metro: Last Light hatalmas siker lett, így hát nem meglepő, hogy a kiadó és a fejlesztőcsapat is úgy gondolta, ideje megtámogatni egy pár DLC-vel, nehogy kárba vesszen a Season Pass lehetősége. Meg is érkezett az első kiegészítő, amiben a játékban szereplő mindhárom frakció kapott egy-egy küldetést.Metro Last Light - Faction Pack PS3 Videoteszt (HD)A három játszható misszió között lesz horda módra emlékeztető akcióorgia, lopakodásra kihegyezett mesterlövészkedés, de a legszórakoztatóbb a különféle tárgyak gyűjtögetése lesz. Ez utóbbi egyébként a leghosszabb kaland, ráadásul még ötletes is, hiszen a begyűjtött javak után kapjuk a fizetséget, amiből ugye fejlődhetünk is.
A missziókon kívül kapunk még pár új fegyvert, amik kifejezetten jól mutatnak a világvége után is, de egy eddig még soha nem látott mutánssal is összehozhat minket a balsors. Látvány és hangok terén nincs sok változás, ami nem is meglepő, lévén egy DLC-ről van szó.


Metro Last Light - Faction Pack (a kép nagyítható)

Metro Last Light - Faction Pack (a kép nagyítható)


A Faction Pack nem egy rossz vétel, ha szeretted a Metro: Last Light-ot, akkor 5 dollárt simán megér ez a három kaland, még akkor is, ha az első kettő nagyjából 30 perc alatt kivégezhető. A gyűjtögetés kárpótol mindenkit, ha pedig végeztünk, akkor várjuk a folytatást, elvégre nem véletlenül húztuk be a Season Pass-t nemde?


Metro Last Light - Faction Pack


Címkék:  Metro Last Light - Faction Pack, Deep Silver, 4A Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>