The Bureau - XCOM Declassified Xbox 360 Videoteszt

R4bbit • 2013-09-11 01:02:35 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


The Bureau - XCOM DeclassifiedA legendás XCOM-sorozat akciódús oldalhajtása meglehetősen nehezen jutott el a tervezőasztaltól a játékosokig: a The Bureau hat évig készült, többször újratervezték és egyszer le is állították. A túlélő FPS-ként induló projekt végül külső nézetes taktikai lövöldeként futott be – a kérdés már csak az, hogy a 2K Marin csapatának sikerült-e a klasszikus stratégiát az akciójátékok kedvelői számára is fogyaszthatóvá tenni?The Bureau - XCOM Declassified Xbox 360 Videoteszt (HD)Akárcsak a klasszikus változatban, most is érdemes alaposan megfontolni minden egyes lépésünket. Tisztában kell lennünk az osztagunkban lévő embereink erősségeivel és gyengeségeivel és azzal, hogyan lehet ezeket a képességeket az ellenfeleink ellen bevetni.
A döntés a mi kezünkben van: előbb a parancsnokot szedjük le, vagy inkább a kisebb katonákat iktassuk ki? Esetleg megpróbáljunk mögéjük kerülni, vagy oldalba kapni őket? Használjuk embereink különleges képességeit vagy egyszerűen nyers erővel nyomjuk el őket? Mindez csak rajtunk múlik.


The Bureau - XCOM Declassified


A beszélgetések alkalmával a szerepjátékokból vagy a Mass Effect-ből megszokott „tárcsás” dialógus-ablak segítségével reagálhatunk, s ugyan az esetek többségében az adott válaszok nem befolyásolják a történéseket, bizonyos döntések hatására akár egy egész fejezettel megrövidíthetjük a játékot.


The Bureau - XCOM DeclassifiedA PC-s verzió számtalan grafikai beállítást engedélyez, így minden vason korrekt módon fut a játék. Az Nvidia által támogatott program ezek mellett figyelemreméltó PhysX részecske-effektekkel dolgozik és DirectX 11 támogatással érkezik.


The Bureau - XCOM Declassified


Címkék:  The Bureau - XCOM Declassified, 2K Games, 2K Marin, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>