Splinter Cell: Blacklist PS3 Videoteszt - Szilánkos törés

Mike • 2013-09-23 16:09:15 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Splinter Cell: BlacklistAz akciójátékra hajazó Conviction után a Ubisoft új alapokra helyezte Sam Fisher kalandjait és némiképp visszakanyarodva az első részek jellemzőihez, új bevetésre küldi egyszemélyes kommandóját. Innováció helyett ugyan inkább a jól bejáratott elemek átrendezését kapjuk, azonban a kanadai újoncoknak még így is sikerült a régi varázst kicsit megidézni.Splinter Cell: Blacklist PS3 Videoteszt (HD)Tom Clancy neve biztosan nem ismeretlen senki számára. A leginkább hidegháborús kém- és kalandregényeiről híres író 1996-ban került közelebb a videojátékokhoz, amikor a közreműködésével létrehozták a Red Storm Entertainment nevű céget, amely számos nagy sikerű játékot (Rainbow Six, Ghost Recon) készített az író ötletei alapján. A céget később megvásárolt a Ubisoft.
Michael Ironside a sorozat indulása óta kölcsönözte jellegzetes orgánumát a főszereplőnek, azonban az új epizódban már nem kapott helyet. A rajongók azonnal követelni kezdték a veterán színész rehabilitását, azonban a Ubisoft már nem tudta (vagy nem akarta) visszacserélni a szereplőket. A hivatalos közlemény szerint a váltást az alkalmazott motion-capture technológia indokolta: Mr. Ironside termete nem volt kompatibilis a szűk ruházattal az utószinkron pedig többletköltséggel járt volna.


Splinter Cell: Blacklist


Már a tesztben is említettük, hogy a játék során változatos ellenfelek szakadnak majd a nyakunkba. A sima zsoldosok levadászása fedezék mögül nem jelenthet gondot, azonban őrkutyákkal kiegészítve már macerásabb becserkészni őket. A kutyák már messziről kiszagolják a jelenlétünket, ezért ajánlatos először őket hidegre tenni.


Splinter Cell: BlacklistA mesterlövészek nagy hatótávolságú, lézeres irányzékkal ellátott fegyvereket használnak: magaslatokon, zárt, jól védhető helyeken találkozhatunk velük. A kutyák után a drónkezelők a legrosszabbak, mert a távirányítású robotjaik képesek az ember képébe robbanni; mellettük a szervezetten és gyorsan mozgó kommandósok és a nehéz testpáncélt viselő katonák is kemény ellenfelek.


Splinter Cell: Blacklist


Címkék:  Splinter Cell: Blacklist, Ubisoft, Ubisoft Toronto, Ubisoft Montreal, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>