HearthStone: Heroes of Warcraft BETA Videoteszt

Mike • 2013-09-25 13:10:49 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


A Blizzard alaposan meglepett mindenkit, mikor bejelentette a free-to-play rendszerre épülő kártyajátékát, a HearthStone: Heroes of Warcraft-ot, azonban nincs idő pislogásra, mivel a játék már bétafázisban robog a végtelenbe, amit mi is kipróbáltunk, így lássuk hát, mivel igyekeznek lekenyerezni minket a srácok.HearthStone: Heroes of Warcraft BETA Videoteszt (HD)A HearthStone egy meglehetősen jól megmunkált kártyajáték látszatát kelti már most, pedig a fejlesztésnek még nincs is vége. Rengeteg pakli és megannyi variáció várja majd azokat, akik hozzánk hasonlóan nem vetik meg a virtuális kártyákat.
Mivel free-to-play a játék, joggal merülhet fel a kérdés, hogy milyen előnyökhöz jutnak azok, akik a többieknél valamivel vaskosabb pénztárcával rendelkeznek. Nos, megnyugtathatunk mindenkit, egyedül csak paklikat vásárolhatnak, amire azonban az ingyenesen játszóknak is van lehetősége, csak épp több meccs kell a megvételükhöz. Előny tehát nincs, csak maximum gyorsabb haladás.


HearthStone: Heroes of Warcraft (a kép nagyítható)

HearthStone: Heroes of Warcraft (a kép nagyítható)


A HearthStone: Heroes of Warcraft ismét egy remek Blizzard címnek ígérkezik, ami ugyan kicsit más lesz, mint a megszokott, de a műfaj szerelmesei számára talán új etalon is születhet. Ezzel a játékkal tehát megtörik a jég, a csapat átvándorol a free-to-play mezsgyére, ami talán már az általuk képviselt jövőt is jelzi. Hamarosan kiderül.


Címkék:  Hearthstone: Heroes of WarCraft, Blizzard, PC, Beta, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>