Grand Theft Auto V PS3 Videoteszt - Vér, erőszak, szex

Mike • 2013-10-07 16:33:20 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Grand Theft Auto VA Rockstar bármihez is nyúl, arannyá válik, hiszen kevés olyan címet lehet felsorolni, ami nem landolt volna az eladási listák élén. Most azonban bankot robbantottak, ezt pedig még az elemzők is csak félve merték jósolni: a GTA V jött, látott és nemcsak, hogy győzött, de mindenki mást a sárba tiport.Grand Theft Auto V PS3 Videoteszt (HD)A játékban - rendhagyó módon - egyszerre 3 karakter irányítását bízzák ránk, akik mind eltérőek, teljesen máshogy gondolkodnak, de még a speciális képességük is egyedi: Michael a visszavonult Tony Soprano szerepében tündököl, Franklin egy amolyan CJ féle srác, míg Trevor egy igazi elmebeteg, aki mellett senki sem mehet el szótlanul.
A történet lassan bontakozik ki, így a fentebb említett szereplőgárdát sem vehetjük egyszerre kezelés alá, csak jóval később kapjuk meg mind a hármukat. Missziók közben könnyed a váltás közöttük, ellenkező esetben viszont pár másodpercig várnunk kell, ez viszont abszolút nem zavaró, sőt addig van időnk megcsodálni a várost kicsit fentebbről is. Egyébként a játékban nem lesznek töltőképernyők, lévén a házakba csak benyitunk és kész.


Grand Theft Auto V


A megvalósítás valami fenomenális, főleg ha azt nézzük, hogy egy meglehetősen régi vason dohog a cuccos. A város szinte él, minden kis apró részlet a helyén van és ha szeretünk elveszni a részletekben, akkor most pár hónapig biztos nem fogunk előkászálódni a tévénk elől.


Grand Theft Auto VA GTA V tehát egy mestermű, amivel a Rockstar olyat tett le az asztalra, amit még a rajongók sem mertek várni. Szinte minden ízében a tökéleteshez közelít és bár pár bug néha bezavar a képbe, ezek egyszerűen eltörpülnek a nagy "összes" mellett. A történet azonban véges, de senki ne aggódjon, mivel kalandjaink folytatódnak, méghozzá másokkal együtt!


Grand Theft Auto V


Címkék:  Grand Theft Auto V, Rockstar, Rockstar North, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>