Puppeteer PS3 Videoteszt - Színpad az egész világ

Mike • 2013-10-14 03:26:41 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


PuppeteerA Sony ismét megmutatta, hogy egy kis fantáziával, sok munkával és megannyi kreativitással olyan játékot tudnak letenni az asztalra, ami egyszerre gyönyörködtet és elvarázsol. A Puppeteer pont egy ilyen cím, amiben egy színpadon kell helytállnunk a fejetlen főhősünkkel.Puppeteer PS3 Videoteszt (HD)A történetünk ott veszi kezdetét, mikor a gonosz Holdmedve leharapja fejünket és így nyugodtan igyekszik romba dönteni mindent, amit korábban szerettünk. Ezt persze nem hagyhatjuk, ezért egy varázsollóval és pár buksipótlóval felszerelkezve elindulunk, hogy megbosszuljunk mindent, nem utolsó sorban pedig visszaszerezzük azt, ami mindig is a miénk volt: a fejünket.
Kalandunk során tehát vágni fogunk bőszen, a főellenfelekkel szemben pedig néha még egy kis gombnyomkodás is belefér a receptbe. A fejek gyűjtögetése is fontos szerephez jut a játékban, hiszen ezekkel pótolhatjuk az eredetit, ráadásul különféle extra képességeket is bezsákolhatunk a viselésükkel.


Puppeteer


A Puppeteer megvalósítása szinte tökéletes: a látvány valami elképesztően egyedi, a színházas körítés telitalálat, de érdemes még megemlíteni a remek hangokat, valamint a rendezést is. Külön öröm, hogy az irányításba se csúszott hiba, így pár perc után mindenki tapasztaltan fogja vágni maga előtt az utat.


PuppeteerA Puppeteer személyében a Sony újra egy gyöngyszemet adott a játékosok kezébe, ami egyszerre lenyűgöz, elvarázsol és gyönyörködtet. Az egyedi látvány, a meghökkentő sztori és a tökéletes hangulat miatt szinte fel sem akarsz majd ébredni az álomból, legalábbis nekünk kifejezetten nehezünkre esett.


Puppeteer


Címkék:  Puppeteer, SonyCE, Japan Studio, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>