Mészár Madness, avagy megérkezett a Bulletstorm

Kese • 2011-11-14 11:54:47 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


BulletstormAz Unreal Tournament és a Gears of War alkotóinak legújabb egyes szám első személyben élvezhető lövöldéje, mely valami újat próbál mutatni a nagyérdeműnek. Kar- és fejvesztetten összeeső mutánsok pár dicsérő színes felirattal a fejük fölött. Bizony, ez a Bulletstorm.Bulletstorm PC Videoteszt (HD)A People Can Fly és az EPIC Games zsenijeinek nincs gondja az önértékelésükkel, hisz a Bulletstorm kampánya (talán kicsit nagyképűen) az FPS műfaj egyik uralkodóját célozta meg ellenfeléül. Erre kaptunk egy teljesen más stílusban pörgő brutális univerzumot, ahol minden öl, vagy ölni segít. Na de lássuk, hogy mit sikerült összerántani ebben az agyament, retro szagot árasztó, de mégis újdonságokkal kecsegtető mészárszékben.
A játék sztorija nem fog valószínűleg soha eszünkbe jutni miután kijátszottuk azt, de végülis nem is ezzel kecsegtettek az alkotók. A jövőben vagyunk, bosszút fogadunk, és pofátlanul egyszerűen iktatjuk ki az egyik ellent a másik után. Ennyi. Mégis kívánja a végigjátszást.


Bulletstorm (a kép nagyítható)

Bulletstorm (a kép nagyítható)


A játék nagyszerűségét az árkád hangulat becsempészése adja, amit a vérengzésünket dicsőítő frappáns feliratok tesznek teljessé. Ezen jutalmak megszerzése hosszú távon képes odaszögezni minket a monitor elé, ezzel kompenzálva a történet gyengeségét. A Bulletstorm egy igen kis pofás játék lett, reméljük lesz második rész, amibe majd még több mindent belezsúfolnak a készítők. És ne feledjétek: Kill with Skill!


Bulletstorm


Címkék:  Bulletstorm, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>