Rayman Legends PS3 Videoteszt - Legenda született

Mike • 2013-10-18 18:03:15 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Rayman LegendsMegannyi csúszás, kínlódás és probléma után végre befuthatott a Rayman Legends, ami a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lett Wii U exkluzív cím, ami nem is csoda, lévén a Nintendo masináját alig vették. A Ubisoft tehát mindenhova kitolta a kicsikét, mi pedig ennek örülünk, mint majom a farkának.Rayman Legends PS3 Videoteszt (HD)A játék története egyszerű és bájos: hőseink épp az igazak álmát alusszák, de aztán jön a hír, miszerint a gonosz ismét ellenünk munkálkodik, úgyhogy irány a világ megmentése. Ezt a nemes célt rengeteg pályán keresztül vihetjük csak végbe, melyek között megtalálhatjuk az előd pár felújított helyszínét is, de a legnagyobb durranásnak kétségkívül a zenés részek ígérkeznek.
A Rayman Legends szakít a hagyományokkal abban az értelemben, hogy immáron egy aránylag szabad kalandban lehet részünk, tehát nem kötelező egymás után teljesíteni az adott helyszíneket. A különféle gyűjtögethető cuccnak hála haladhatunk tova, ennek hála pedig a változatossággal sem lesz gond.


Rayman Legends


A játékba helyet kapott egy 4 fős local multi is, ami hatalmas buli és bár kimaradt az online részleg, őszintén szólva nekünk ez annyira nem is hiányzott. Külön érdekesség, hogy Wii U-n lehetőség van 5 főnek is együtt játszani, egyikünk ebben az esetben a hű segítőnk irányítását veszi át a GamePad segítségével.


Rayman LegendsA Rayman Legends egy majdhogynem tökéletes játék, ami garantált szórakozást nyújt az egész család számára. Kellően elvarázsol, a hangulat beszippant, az apró kis poénok pedig mosolyra fakasztanak, így azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az idei év egyik legjobb játékával van dolgunk. Kár lenne kihagyni.


Rayman Legends


Címkék:  Rayman Legends, Ubisoft, Ubisoft Montpellier, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>