Call of Duty: Black Ops 2 Multiplayer PS3 Videoteszt

Mike • 2013-10-29 21:26:26 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Call of Duty: Black Ops 2 MultiplayerKicsit megkésve ugyan, de bepótoljuk a Call of Duty: Black Ops 2 multijának tesztjét, amit a Treyarch-os srácok pár újdonsággal is megbolondítottak az elődökhöz képest: futurisztikus cuccok, Killstreak helyett Scorestreak, végül pedig itt van nekünk a pontokból kialakítható kasztrendszer.Call of Duty: Black Ops 2 Multiplayer PS3 Videoteszt (HD)Természetesen azért a korábbi részekből megismert alapok itt is megmaradtak, azaz rengeteg játékmóddal üthetjük el az időnket, miközben fejlődhetünk is, sőt még különféle kinyitható extráknak is örülhetünk. Fegyvereink külön kapják az XP-t, ha pedig szintet lépnek, akkor megtoldhatjuk őket pár extra eszközzel.
A legnagyobb és szerintünk az egyik legjobb újdonság a pontokból kirakható kasztok megjelenése, mivel így egy plusz taktikai elem is megjelenik a játékban. Rámehetünk a perk-ekre, de ilyenkor a fegyvereink lesznek gyengébbek, vagy épp fordítva, rátuningolhatunk egy adott mordályra, de akkor a tulajdonságokból kell csínján választanunk.


Call of Duty: Black Ops 2 Multiplayer (a kép nagyítható)

Call of Duty: Black Ops 2 Multiplayer (a kép nagyítható)


A Black Ops 2 multija hozza az elvárt szintet, sőt még pár újdonságot is behozott a zsánerbe, de sajnos nem tökéletes. A matchmaking néha eléggé érdekes dolgokat művel, a sok akció idővel már a könyökünkön jön ki és több sci-fi cuccot is elviseltünk volna, de még így is csak ajánlani tudjuk a sorozat kedvelőinek.


Call of Duty: Black Ops 2 Multiplayer


Címkék:  Call of Duty: Black Ops 2, Multiplayer, Activision, Treyarch, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>