Gears of War: Judgment Xbox 360 Videoteszt

Mike • 2013-10-31 14:38:11 • Rovat: Tesztek • Platform: X360


Gears of War: JudgmentA Gears of War 3-mal lezárult egy korszak, amit azonban a Microsoft nem szívesen hagyott parlagon, így nem váratott soká egy mostanság oly divatos előzmény epizód. A Judgment alcímmel ellátott prológust az a People Can Fly hegesztette, akik már mozogtak a sorozaton belül, sőt az Epic-es srácokat is ismerik.Gears of War: Judgment Xbox 360 Videoteszt (HD)Ez azonban még nem biztosíték a sikerre és bár a Gears of War: Judgment nem egy rossz játék, a sorozat mércéjével vizsgálva már vannak problémák. Az új karakterek kicsit semmilyenek, a történet elmegy, a tower defense-es részek pedig inkább furcsák, mint remekek.
A játék egyjátékos része tehát nem feltétlen üti meg a mércét, a multi és a látvány azonban már jóval jobban fest. Az online módok kibővültek, egyedül csak a pályák mennyisége fogható fel negatívumként, de hát a DLC-ket is el kell adni valahogy. A grafikáról ismét az Unreal Engine 3 gondoskodik és meg kell hagyni, most sem érheti panasz, ráadásul a korábban oly zavaró késői textúrabetöltéseket is kijavították.


Gears of War: Judgment (a kép nagyítható)

Gears of War: Judgment (a kép nagyítható)


A Gears of War: Judgment egy tisztességes iparosmunka, önmagában vizsgálva még jónak is mondható, de a széria mércéjével nézve meglehetősen közepes alkotás. A multi és a látvány remek, a többi a szódával elmegy kategória, úgyhogy a rajongók is csak óvatosan közelítsenek felé, nehogy aztán csalódás legyen a vége.


Gears of War: Judgment


Címkék:  Gears of War: Judgment, Microsoft, People Can Fly, Xbox 360, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>