Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC PS3 Videoteszt

Mike • 2013-11-03 16:23:20 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLCIdén februárban jelent meg a Call of Duty: Black Ops 2 első komolyabb DLC-je, a Revolution, ami leginkább a multira helyezte a hangsúlyt, lévén négy új map-nak is örülhettünk. Ez azonban még nem minden, hiszen kaptunk egy új fegyvert is, valamint a zombi mód sem maradt a régiben.Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC PS3 Videoteszt (HD)Az új multis helyszínek remekül illeszkednek az összképbe, ráadásul jópofa, hogy mindegyiken találkozhatunk olyan elemmel, ami igyekszik megzavarni minket. Külön öröm, hogy nemcsak zárt tereket kapunk, hanem nyitottabb részeket is, így a mesterlövészeknek sem kell állandóan közelharcba bonyolódni.
A Peacekeeper névre keresztelt fegyver jó szolgálatot tesz és bár több remek tulajdonságot pakoltak bele, nem érezzük, hogy kilógna a többi közül. Jellemző, hogy a DLC megjelenését követően szinte mindenkinél ez a mordály ficegett a farzsebben, egyedül csak a zombik maradtak fegyvertelenek.


Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC (a kép nagyítható)

Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC (a kép nagyítható)


A Revolution egy remekül összepakolt DLC, ami ugyan nem nyújt sokat, de legalább azt a keveset jól csinálja. Az új pályák jól sikerültek, a Peacekeeper igazi közönség kedvenc, a zombis móka pedig szintén tovább bővült, úgyhogy a rajongóknak szinte kötelező darab, bár azért a forradalom elmaradt.


Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC


Címkék:  Call of Duty: Black Ops 2 Revolution DLC, Activision, Treyarch, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>