WWE 2K14 PS3 Videoteszt - Férfias játékok

Mike • 2013-11-09 20:17:42 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


WWE 2K14A THQ csődje sok játékra rányomta a bélyegét, de szerencsére a játékok nagy része megmenekült, sőt egyes címeknek még jót is tett a váltás, melyek közül kiemelkedik a WWE széria. A 2K Sports érti a dolgát sportjátékok terén, így hát nagy bizalommal vágtunk bele a legújabb, 2K14 névre keresztelt idei epizódba.WWE 2K14 PS3 Videoteszt (HD)A játék meglehetősen jól indít, rengeteg tartalommal, megannyi lehetőséggel és egy raklapnyi pankrátorral megspékelve. Küzdhetünk az igazi legendák ellen, de akár egy teljesen új arcot is kreálhatunk, akivel aztán még bajnokok is lehetünk.
Külön öröm, hogy akár egy saját stadiont is szerkeszthetünk magunknak, amiben mindent megváltoztathatunk, kezdve a ring alapjaitól, egészen a kommentátorok asztaláig. Természetesen tárgyakkal is megszórhatjuk a helyszínt, így bolondítva meg az amúgy sem békés meccseket.


WWE 2K14


Sajnos azonban nem minden tökéletes, mivel a játék hiába fejlődött sokat, még így is sok bepótolni valója akad. A grafika inkább csak jelen van, de semmi extra, az animációk pedig már pár évvel korábban is röhejesnek hatottak volna, hát még most.


WWE 2K14A WWE széria jó úton halad, a tartalom már megvan és helyenként a hangulat is a helyén, de a megvalósítást még mindig kevés. Sebaj, a 2K Sports jövőre újra megpróbálhatja, addig pedig elbunyózhatjuk az időt az idei verzióban is, mert tennivaló az bőven akad.


WWE 2K14


Címkék:  WWE 2K14, 2K Sports, Yukes, Visual Concepts, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>