Assassins Creed 4: Black Flag PS3 Videoteszt - Irány a tenger

Mike • 2013-11-19 20:52:11 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Assassin's Creed 4: Black FlagA Ubisoft beindította a gépezetet, aminek hála idén sem maradtunk Assassin's Creed játék nélkül, ráadásul ezúttal egy igazi kalóz bőrébe bújhatunk, aki nem veti meg a piát, a nőket és persze a tengert. A Black Flag egy meglehetősen érdekes egyveleg lett, hol rossz, de inkább jobb pillanatokkal övezve.Assassin's Creed 4: Black Flag PS3 Videoteszt (HD)A történet nem egy kiválasztott templomosról, vagy assassin-ról fog szólni, hanem egy sima kalózról, aki jókor volt jó helyen. Miután a tutorial folyamán önjelölt halálosztókká avanzsálunk, felkérezkedünk egy hajóra, a kormányt megragadva pedig kitárul előttünk a világ.
Megmerem kockáztatni, hogy a Black Flag rendelkezik az eddigi legnagyobb területtel, már ami az Assassin's Creed-eket illeti. Hatalmas nyílt tengereken szelhetjük a habokat, de a szigetek sem lettek elhanyagolva, megannyi várost járhatunk be, ráadásul mellékfeladatból is annyi jut, hogy azt öröm nézni.


Assassin's Creed 4: Black Flag


A multiplayer is megmaradt, a még mindig újnak ható lopakodós dolog jól mutat, de lassan ideje lenne kitalálni valami újdonságot, mert ez jövőre már kicsit kevés lesz. Talán a hajós ütközetekkel feldobhatják a kialakult képet, de persze ki tudja, hogy mit gondol a Ubisoft.


Assassin's Creed 4: Black FlagAz Assassin's Creed 4: Black Flag egy remek játék lett, teletömve megannyi tartalommal, csak épp az assassin-os életérzés lett belőle kiölve. Kicsit sajnáljuk is a dolgot, de ha van felesleges 100 órád és imádod a sorozatot, akkor mindenképp megéri rá beruházni, ellenkező esetben inkább várjatok még vele egy kicsit.


Assassin's Creed 4: Black Flag


Címkék:  Assassin's Creed 4: Black Flag, Ubisoft, Ubisoft Montreal, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>