NBA 2K14 PC Videoteszt - Csont nélkül

R4bbit • 2013-12-03 20:32:25 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


NBA 2K14A tavalyi esztendő kétségtelenül a 2K Sports éve volt: kosaras szimulációjuk a csúcsra ért; a rajongók és kritikusok jelentős része szavazott bizalmat az NBA-t népszerűsítő játéknak. Egy sorozat életében mindig eljön az idő, amikor már nehezebb fejlődni, mégis tolni kell tovább a szekeret, hiszen a konkurencia csak egyetlen hibára vár. Az NBA 2K-sorozat idén természetesen újabb fejezettel bővül, amelyben változatos játékmódok keretén belül parázs mérkőzéseket vívhatunk, elnyerve a közönség és az utánunk epekedő szurkolólányok rajongását.NBA 2K14 PC Videoteszt (HD)Rossz hír, hogy az irányítás változása miatt a korábbi „casual” érzést el lehet felejteni: a tavaly bevezetett jobb analóg karos irányítás idén még tovább finomodott. Még a vérprofik számára is zavaró lehet, hogy a cselezés és a dobás módosító gombok használata nélkül került a jobb analóg karra. Ezzel alapjában nem is lenne különösebb baj, de még rengeteg gyakorlás után is szokni kell, hogy „ha röviden nyomjuk, cselezés, ha kicsit hosszabban, akkor dobás”. Szóval csak türelem!
A tavalyi felháborodást követően már PC-n is elérhetővé váltak az All-Star hétvége szórakoztató eseményei a zsákoló és három pont dobó verseny. Érdekes apróság, hogy a karrier módba visszatértek a meccs előtti kihívások, amit ha nem teljesítünk gúnyolódást kapunk a mérkőzés után.


NBA 2K14


A mérkőzéseken nyújtott alakításunkat már nemcsak előre rögzített szabályok, hanem az ún. dynamic goals-ok is befolyásolják, amiért persze az egész csapat megdolgozik. Ügyes újítás, hogy a dobás utáni visszajelzést átdolgozták: már nem csak azt tudatja velünk a rendszer, hogy milyen volt az időzítésünk, hanem azt is, milyen volt a dobás minősége. A tájékoztató feliratok a könnyebb érthetőség kedvéért eltérő színnel jelennek meg.


NBA 2K14A játék következő generációs verzióját gőzerővel csiszolgatják: a játék alá tolt, látványért felelős Eco-Motion motor mellett bemutatkozik a MyGM névre keresztelt játékmód, amelyben nemcsak a pályán, hanem az igazgatói székben is helyt kell majd állnunk. Direktorként foglalkozhatunk az alkalmazottakkal, (sztár)játékosaink elvárásaival vagy a stadionunk fejlesztésével.


NBA 2K14


Címkék:  NBA 2K14, 2K Sports, Visual Concepts, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>