Enslaved: Odyssey to the West PC Videoteszt

Mike • 2013-12-04 14:17:04 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Enslaved: Odyssey to the WestHárom évvel ezelőtt jelent meg konzolokra a Ninja Theory remekműve, az Enslaved: Odyssey to the West, ami sajnos nem kapott akkora rivaldafényt, mint amennyi kijárt volna neki. Hiába volt egy remek játék, sosem ízlelhette meg a hírnevet, de egy szűk réteg a mai napig örömmel emlékszik vissza rá.Enslaved: Odyssey to the West PC Videoteszt (HD)Ez a szűk réteg pedig már könnyedén bővülhet is, mivel a játék bővített kiadása nemcsak konzolokra, hanem bizony PC-re is megjelent. A javított látvány mellett aránylag jól beállított irányításban is tobzódhatunk, így tehát nem szükséges egy kontroller, ha élvezni akarjuk a kalandot.
Az Enslaved nem hiába büszkélkedhet megannyi rajongóval, hiszen a játék hangulata és képi világa lehengerlő, még a mára már kicsit idős Unreal Engine 3 ellenére is. A színekben tobzódó világ könnyedén magával ragad, ha pedig nem figyelünk eléggé, akkor jó darabig nem is ereszt.


Enslaved: Odyssey to the West (a kép nagyítható)

Enslaved: Odyssey to the West (a kép nagyítható)


Az újra kiadásban egyébként helyet kap a megjelenés után érkező DLC is, amiben egy kicsit viccesebb kalandot élhetünk át. Ha valamire egyedire vágysz, imádod a műfajt, vagy csak jól akarsz szórakozni, akkor bátran ugorj bele az Enslaved világába, mert garantálta nem fogsz benne csalódni.


Enslaved: Odyssey to the West


Címkék:  Enslaved: Odyssey to the West, Namco Bandai, Ninja Theory, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>