How to Survive PS3 Videoteszt - Zombik újratöltve

Mike • 2013-12-12 11:28:12 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


How to SurviveNincs mit szépíteni, a pár évvel ezelőtti második világháborús őrületet a zombik váltották fel, akik azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek a fejlesztőcsapatok körében, így nem meglepő, hogy a How to Survive elhagyott szigete sem annyira lakatlan, mint azt elsőre gondolnánk.How to Survive PS3 Videoteszt (HD)A játék egy izometrikus nézetből navigálható zombihent, ahol a történet nem fontos, ellenben a túlélésünk annál inkább, ezért nem elég megölni az éhenkórászokat, még a saját magunk igényeiről is gondoskodnunk kell: ha nem alszunk, eszünk, vagy iszunk rendszeresen, akkor könnyedén megfeküdhetünk, ami jelen esetben nem túl előnyös taktika.
A How to Survive nagy erőssége a humor, valamint a különféle elemek összeeszkábálása, de az a szomorú tény, hogy még ezek sem tudják megmenteni az unalomtól. Egyedül hamar ellaposodik a történetnek csúfolt valami, kooperatív módban azonban már jóval kellemesebb a helyzet.


How to Survive (a kép nagyítható)

How to Survive (a kép nagyítható)


A How to Survive nem fog új utakat nyitni a zombis témában, de az a pár ötlet remekül dobja fel a játékot, kár, hogy csak néhány órán keresztül. Kooperatívban remek szórakozás, egyedül viszont csak a legmerészebbek vállalkozzanak rá, mert ha nem a zombik ölnek meg minket, akkor a dögunalom fog végezni velünk.


How to Survive


Címkék:  How to Survive, 505 Games, EKO Software, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>