WRC 4 PS3 Videoteszt - Murvás dagonyázás ezerrel

Mike • 2014-01-03 14:09:47 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


WRC 4A Milestone csapata most már évről-évre szállítja nekünk a WRC sorozat darabkáit és el kell ismernünk, a kezdeti, kissé satnya színvonal részről-részre emelkedett. Szerencsére ez a negyedik epizódnál sincs másként, így egy olyan ralis játékot kaptunk, ami bár nem tökéletes, így is bátran ajánlhatjuk a fanoknak.WRC 4 PS3 Videoteszt (HD)A sorozat számos eleme javult a korábbi részekhez képest: a vezetési modell jóval élethűbb lett, a pályák sokkal szebben mutatnak és a karrier mód játékideje is bővült, ami leginkább a WRC Junior osztály megjelenésének köszönhető.
A szakaszokat alaposan ki kell tapasztalnunk, mert egyetlen rossz mozdulat és mehetünk is a susnyásba. Szerencsére a szervizpontokon kijavíthatjuk az okozott kárt, de jobb észben tartani, hogy itt minden időbe kerül, amiből ha kifutunk, akkor bizony egy csotrogánnyal kell tovább csapatnunk, a csapat legnagyobb bánatára.


WRC 4


Ez mind szép és jó, de tökéletességről ezúttal sem beszélhetünk, ami leginkább a látványban és a törésmodellben csúcsosodik ki. Előbbi messze elmarad a többi autós játéktól, utóbbi pedig eléggé fapadosnak hathat egy Dirt, vagy épp egy Burnout-ot követően.


WRC 4A WRC 4 mindenképp a sorozat eddigi legjobb darabja, sőt azt is megkockáztatom, hogy az utóbbi évek egyik legjobb ralis játéka. A hibái szerencsére kimerülnek a külsőségekben, így aki ezeken túl tud lépni, az egy, most már talán remeknek is nevezhető murvás száguldással gazdagodhat.


WRC 4


Címkék:  WRC 4, Big Ben Interactive, Milestone, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>