LEGO Marvel Super Heroes PS3 Videoteszt - A kocka hős

Mike • 2014-01-03 20:31:36 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


LEGO Marvel Super HeroesA TT Games jóvoltából 2013-ban sem maradtunk kockák nélkül, ezúttal azonban nem Középföldén kalandoztak el a fejlesztők, hanem inkább a Marvel univerzumot vették elő. A LEGO Marvel Super Heroes kétségkívül a sorozat eddigi legjobb darabja, megspékelve egy raklapnyi tartalommal, na de ne rohanjunk ennyire előre!LEGO Marvel Super Heroes PS3 Videoteszt (HD)A sztori szerint az Ezüstutazó szörfdeszkája darabokra törik, amiket Dr. Doom és a haverjai gyűjtenének össze, amit persze mi nem hagyhatunk. Nick Fury vezetésével összecsődül a szuperhősök gyülekezete, hogy erejüket latba vetve próbálják meg legyőzni a gonoszt és megmenteni a világot.
A játék alapjai változatlanok, azaz a történet végeztél még nem akaszthatjuk szögre a palástunkat, mivel megannyi extra csak arra vár, hogy felfedezzük őket. Ennyi tartalom még egyik korábbi részben sem volt, úgyhogy kössék fel a gatyájukat azok, akik a 100%-os végigjátszásra törekednek, mert akár heteket is eltölthetnek a nagy alma virtuális másában.


LEGO Marvel Super Heroes


Természetesen ezúttal is kapunk kooperatív módot, de az online lehetőség most is kimaradt, sőt a korábbi epizódok gyűlölt kamerakezelése sem változott. Persze meg lehet szokni, de azért reméljük, hogy a következő részben kijavítják ezeket a zavaró problémákat.


LEGO Marvel Super HeroesMég a felsorolt hibák ellenére is bátran kijelenthetjük, hogy a LEGO Marvel Super Heroes a valaha készült legjobb legós játék, amit bátran ajánlunk a sorozat rajongóinak, de azok is nyugodtan ugorjanak fejest a kalandokba, akik eddig kimaradtak a kockásított buliból. Higgyétek el, megéri!


LEGO Marvel Super Heroes


Címkék:  LEGO Marvel Super Heroes, Warner Bros., TT Games, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>