Transformers - Dark of the Moon 3DS alakváltók 3D-ben

DeathEvil • 2011-11-16 13:22:07 • Rovat: Tesztek • Platform: DS/3DS


Transformers - Dark of the MoonAz új alakváltó robotos Michael Bay mozi minden téren érezteti hatását, így a Nintendo 3DS-e is megkapta a maga verzióját a Transformers – Dark of the Moon-ból. A vele eltöltött pár óra pedig egyértelművé tette, hogy a filmekből készülő videojáték adaptációk miért híresültek el borzasztó minőségükről. Ezúttal ez lehet, hogy hatványozottan igaz?Transformers - Dark of the Moon 3DS Videoteszt (HD)A Nintendo legújabb kézikonzolján, mely a hardveres potenciálja mellett egy plusz dimenzióval is felülkerekedik a korábbi DS-en most alkalmunk nyílik egy kis Transformerezésre. Érezni, hogy van potenciál a készülékben, azonban a kezdeti címek sok esetben nem képesek erről maradéktalanul meggyőzni minket. Pontosan ebben a cipőben jár a Dark of the Moon is.
Kár lenne kertelni, a 3DS-es Transformers - Dark of the Moon még a minimumot is alig képes hozni. Küldetései fantáziátlanok és egyszerűek, melyhez hozzávehetjük azt is, hogy egyes helyszíneket még többször is felvonultat. A power-up szerű pajzsok és gyűjtögethető lőszerek pedig már a ciki kategóriát súrolják ebben a formában. A néha idegesítővé váló irányítás ellenére is pár óra alatt letudható, de esetünkben talán ez az egyik pozitívuma lehet.


Transformers - Dark of the Moon (a kép nagyítható)

Transformers - Dark of the Moon (a kép nagyítható)

Transformers - Dark of the Moon (a kép nagyítható)


Sajnálatos, hogy ennyire futotta Transformers ügyben 3DS-en. A térhatás képtelen eltakarni a puritánságot, egyszerűséget és ötlettelenséget. A legdurvább az egészben az, hogy ezen jelzőkkel való illetés elkerülése érdekében még meg sem próbáltak tenni valamit a készítők. Se egy multis lehetősége, se egy kis gyűjtögetés, de még feloldható extrák sincsenek. Csak a költséghatékony alap elvárások. Ez bizony kevés, mint fingban az oxigén.A tesztpéldányt köszönjük a BlueChipnek.

Transformers - Dark of the Moon


Címkék:  Transformers, Dark of the Moon, 3DS, Nintendo, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>