Knack PS4 Videoteszt - Aki a kicsit nem becsüli..

Mike • 2014-01-23 18:15:33 • Rovat: Tesztek


KnackA PlayStation 4 megjelenését követően százával rohantak a boltokba a játékosok, hogy ott szomorúan vegyék tudomásul: bizony, csak két exkluzív játékot kaptak a startnál. Míg a Killzone: Shadow Fall a grafikával igyekezett kitűnni a tömegből, addig jelen tesztünk alanya az ügyességre és a platform elemekre gyúrt rá.Knack PS4 Videoteszt (HD)Mark Cerny-nek egy olyan hőst kellett megalkotnia, aki talán egy egész szériát is elbír cipelni a hátán, de ez sajnos nem sikerült. A Knack ugyanis nem több egy átlagos platformer játéknál, ahol néha még az agyunkat is kell használni.
Félreértés ne essék, nem rossz játék a Knack, csak valahogy kevés. A kooperatív elemek botrányosak, a grafika lehetne szebb, a történet elbírt volna még pár élvezetet és az irányítás sincs a helyzet magaslatán, ami leginkább a harcoknál érhető tetten.


Knack


Érdemes még kiemelni a kamerát, ami rendszerint tökéletesen találja meg azt az egyetlen szöget, amiből semmit sem látunk, vagy ha mégis, akkor nem tudjuk eldönteni, mi most éppen merrefelé haladunk, vagy mekkorát kell ugornunk.


KnackA Knack egy egészséges iparos munka lett, amiben ugyan vannak érdekes ötletek, a megvalósítás és a hangulat teljes hiánya megpecsételi a sorsát. Reméljük, hogy a Sony megembereli magát, mert ha ilyen címekkel jön ki a jövőben is, akkor könnyedén veszíthetnek az Xbox One-nal szemben.


Knack


Címkék:  Knack, Sony CE, SCE Japan Studio, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>