AC4: Black Flag - Freedom Cry DLC PC Videoteszt

Mike • 2014-02-02 18:45:02 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLCAz Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC-je nem árul zsákbamacskát, szinte egy az egyben megkapjuk a korábbi receptet egy új főhőssel és rabszolgákkal megspékelve. Adewale kalandja tehát újdonságtól és sallangoktól mentes, de még így is kellemes szórakozhatunk az 5 órás kaland alatt.Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC PC Videoteszt (HD)A sztori tehát leginkább a rabszolgák körül forog, ami mindenképp érdekes húzás, ráadásul ennek hála a jelenkori szál teljesen kikerült a repertoárból. Lehet, hogy sokan bánkódnak majd érte, de nekünk nem hiányzott, inkább a hajó árbócán parádéztunk, mintsem egy modernkori épület belsejében.
Sajnos azonban hiába jó a körítés, remek a látvány és ütősek a hangok, a Ubisoft szinte semmi újdonságot nem pakolt bele a felhozatalba, ami azért kicsit pofátlan húzás. Bár a helyszín új, a feladatok a régiek, sőt a korábban agyonszidott missziók is visszatérnek, csakhogy teljes legyen az örömünk.


Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC (a kép nagyítható)

Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC (a kép nagyítható)


Érdekes kettősség jellemzi az Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC-jét, mert egyfelől nem sokat tesz hozzá az összképhez, amit viszont igen, az legalább szórakoztató. Ha imádtad az igazi négyest, akkor ez is tetszeni fog, ellenben ha hidegen hagyott, úgysem egy DLC-vel kezdenéd a felzárkózást, nemde? Vitorlát bonts, irány a tenger!


Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC


Címkék:  Assassin's Creed 4: Black Flag - Freedom Cry DLC, Ubisoft, Ubisoft Montreal, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>