BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1 PC Videoteszt

Mike • 2014-02-24 08:51:08 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1Magánnyomozóként voltam már pár furcsa helyzetben, bíztak rám szinte lehetetlennek látszó küldetéseket, de Sally megtalálása igazi nagybetűs melónak ígérkezett. Adósságokkal a hátam mögött vágtam bele a kalandba, de szerencsére nem egyedül, hiszen a megbízóm is csatlakozott hozzám.BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1 PC Videoteszt (HD)Rapture világa igazán mesés, legalábbis az első pár percben, mert mikor beindul a bonyodalom, gyorsan egy félelmetesebb szegletében találtuk magunkat. Elizabeth nem tétlenkedett, jó adag muníciót és megannyi extrát biztosított számomra, hátha így növelheti a túlélési esélyeinket.
Sikerült is neki, de szerencsére én sem voltam fegyvertelen, hiszen a szokásos mordályok mellett a plazmidjaimmal is aprítottam az ellent. A megtalált fagyasztásos képesség kifejezetten kellemes érzéseket keltett bennem és úgy érzem, hogy tökéletesen illik hozzám.


BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1 (a kép nagyítható)

BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1 (a kép nagyítható)


Bár úgy tűnhet, hogy a sztorim hamar véget ért, ez csak kiadói fogás, mivel a fejesek jobbnak látták felosztani a kalandomat. Sajnos ez egy ilyen világ, de én azt tanácsolom, hogy vegyétek meg a Season Pass-om, mert azzal semmiről sem maradtok le. Higgyétek el, megéri.


BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1


Címkék:  BioShock Infinite - Burial at Sea - Episode 1, 2K Games, Irrational Games, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>