Naruto Shippuden: UNS 3: Full Burst PC Videoteszt

Mike • 2014-02-24 08:50:11 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full BurstA tavaly megjelent Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 egy tisztességes iparosmunka volt, ami ugyan nem gyomlálta ki teljesen az előd hibáit, de egy lépés volt a jó irányba. Nos, most befutott a játék Full Burst kiadása, ami már a PC-t sem kímélte, így újra elővettük a kontrollerünket.Naruto Shippuden: UNS 3: Full Burst PC Videoteszt (HD)A Full Burst nem lacafacázik, hiszen rögtön úgy nyit, hogy minden eddigi DLC-t belepakoltak, sőt még további extrákat is kapunk a pénzünkért. Külön öröm, hogy az átvezetők sem maradtak a régiek és bár a hosszúk még most is borzasztó, legalább a minőség javult.
Természetesen a grafika az, ami a leginkább fejlődött a korábbi verzióhoz képest, ami nem is meglepő, lévén a PC-k azért jóval többet bírnak, mint mondjuk egy PS3. Javított textúrák, stabilabb képfrissítés és ugyan az optimalizáltság nem lett tökéletes, még így is egy remek porttal van dolgunk.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst (a kép nagyítható)

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst (a kép nagyítható)


A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst PC-s kiadása remekül sikerült, sőt megkockáztatom, hogy még az eredeti verziót is lekörözi. Ha eddig hiányzott a gyűjteményedből, akkor itt az alkalom a pótlásra, de akkor se vesd el a vásárlás ötletét, ha már rendelkezel egy korábbi kiadással.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst


Címkék:  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst, Bandai Namco, CyberConnect2, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>