Tomb Raider: Definitive Edition PS4/Xbox One Videoteszt

Mike • 2014-02-25 13:47:29 • Rovat: Tesztek


Tomb Raider: Definitive EditionA felújítási, HD-sítési, renoválós, tatarozós hullám nem hajlandó csitulni, ráadásul az újabb generációs gépek, megint okot adnak az elmúlt években népszerű játékok újrakiadására. Nem véletlenül beszélek most erről, elvégre Lara Croft előzménytörténetének megérkezett a PlayStation 4-es és Xbox One-os változata.Tomb Raider: Definitive Edition PS4/Xbox One Videoteszt (HD)Természetesen a grafika fejlődött, sőt talán még sosem lehetett ilyen élményben részünk, legalábbis ami a konzolokat illeti, mert bizony ez egy PC-re felhúzott látvány. Külön érdekesség, hogy megkaptuk a TressFX-et is, aminek hála Lara hajkoronája a valóságnak megfelelően igyekszik, néha pedig próbál viselkedni.
A Definitive Edition azonban nemcsak a külcsínről szól, hanem a belbecsről is, mivel minden egyes DLC-t tartalmaz, ami korábban a játékhoz megjelent. Sajna ezek nagyobbik része az elfeledett multiplayer-t bővíti ki, de a rajongók egy vadiúj sírnak is örülhetnek.


Tomb Raider: Definitive Edition


Ezeket az elemeket leszámítva viszont minden maradt a régiben, ami talán kicsit kevéskének tűnik, szerintünk azonban nem az. A Tomb Raider a tavalyi év egyik legjobb játéka volt, erre pedig csak rápakoltak egy lapáttal, méghozzá egy jókorával.


Tomb Raider: Definitive EditionHa eddig kimaradt Lara Croft legújabb kalandja, akkor itt az alkalom egy kis pótlásra, de még azoknak is bátran ajánljuk az újbóli kiadást, akik eddig csak konzolon élvezhették végig a kalandot. Azért a PC-sek is tehetnek vele egy próbát, de készüljenek fel, mert sok újdonságot nem fognak látni.


Tomb Raider: Definitive Edition


Címkék:  Tomb Raider Definitive Edition, Square Enix, United Front Games, Nixxes Software, Crystal Dynamics, PS4, Xbox One, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>