Tomb Raider: Definitive Edition PS4/Xbox One Videoteszt

Mike • 2014-02-25 13:47:29 • Rovat: Tesztek


Tomb Raider: Definitive Edition



A felújítási, HD-sítési, renoválós, tatarozós hullám nem hajlandó csitulni, ráadásul az újabb generációs gépek, megint okot adnak az elmúlt években népszerű játékok újrakiadására. Nem véletlenül beszélek most erről, elvégre Lara Croft előzménytörténetének megérkezett a PlayStation 4-es és Xbox One-os változata.



Tomb Raider: Definitive Edition PS4/Xbox One Videoteszt (HD)



Természetesen a grafika fejlődött, sőt talán még sosem lehetett ilyen élményben részünk, legalábbis ami a konzolokat illeti, mert bizony ez egy PC-re felhúzott látvány. Külön érdekesség, hogy megkaptuk a TressFX-et is, aminek hála Lara hajkoronája a valóságnak megfelelően igyekszik, néha pedig próbál viselkedni.




A Definitive Edition azonban nemcsak a külcsínről szól, hanem a belbecsről is, mivel minden egyes DLC-t tartalmaz, ami korábban a játékhoz megjelent. Sajna ezek nagyobbik része az elfeledett multiplayer-t bővíti ki, de a rajongók egy vadiúj sírnak is örülhetnek.


Tomb Raider: Definitive Edition


Ezeket az elemeket leszámítva viszont minden maradt a régiben, ami talán kicsit kevéskének tűnik, szerintünk azonban nem az. A Tomb Raider a tavalyi év egyik legjobb játéka volt, erre pedig csak rápakoltak egy lapáttal, méghozzá egy jókorával.


Tomb Raider: Definitive Edition



Ha eddig kimaradt Lara Croft legújabb kalandja, akkor itt az alkalom egy kis pótlásra, de még azoknak is bátran ajánljuk az újbóli kiadást, akik eddig csak konzolon élvezhették végig a kalandot. Azért a PC-sek is tehetnek vele egy próbát, de készüljenek fel, mert sok újdonságot nem fognak látni.


Tomb Raider: Definitive Edition






Címkék:  Tomb Raider Definitive Edition, Square Enix, United Front Games, Nixxes Software, Crystal Dynamics, PS4, Xbox One, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>