The LEGO Movie Videogame PS4 Videoteszt

Mike • 2014-03-02 11:15:43 • Rovat: Tesztek


The LEGO Movie VideogameMoziból játékot csinálni nem könnyű, már megannyi fejlesztőnek beletört a bicskája, de most a TT Games és a TT Fusion megmutatta, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Bár a The LEGO Movie Videogame nem lett olyan komplex és hibátlan, mint a korábbi epizódok, még így is remek kikapcsolódás.The LEGO Movie Videogame PS4 Videoteszt (HD)Elsőként muszáj kiemelnem azt a tényt, hogy itt már minden legóból van, így akik korábban hiányolták a kockákat, azok most alaposan kiélhetik magukat. Összesen 15 szinten keresztül zajlik az elemes kaland és mivel az univerzumok alaposan keverednek, ezért a helyszínek is kellően változatosak lettek.
Összesen több mint 70 karakter közül mazsolázhatunk, akik között megfordul mindenki kedvenc denevérembere, a repkedéséről híres Superman, a szakállas Gandalf és még vagy egy tucat olyan arc, akiket mindenki fejből ismer.


The LEGO Movie Videogame


Sajnos azonban a sokszínűségnek vannak árnyoldalai is: mivel a játék nem egy helyről merít, ezért a tartalom is kicsapongó, a játék hossza pedig nem is vetekedhet az olyan címekkel, mint mondjuk a LEGO Marvel Super Heroes.


The LEGO Movie VideogameA The LEGO Movie Videogame egy szinte tökéletese mozis adaptáció lett, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezhetnek, ha viszont a korábbi részek tartalmát keresed, akkor könnyedén csalódhatsz, mivel Emmett története sajnos nem érhet fel a Gyűrűk Urához, vagy épp a Marvel-es srácokhoz.


The LEGO Movie Videogame


Címkék:  The Lego Movie Videogame, Warner Bros., TT Games, TT Fusion, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>