Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3 Videoteszt

Mike • 2014-03-13 19:37:25 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Castlevania: Lords of Shadow 2A Castlevania: Lords of Shadow igazi bravúrnak számított a maga idejében, hiszen akkor először sikerült normálisan 3D-be ültetni a nagymúltú sorozatot. Nos, a MercurySteam ezen felbátorodván neki is látott a folytatásnak, ami nem lett rosszabb, de sajna jobb sem. Lássuk hát Drakula legújabb kalandjait!Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3 Videoteszt (HD)A történet ott folytatódik, ahol korábban abbamaradt, de hiába jó az alapszitu, később hamar unalomba fullad az egész. Feszültségkeltés terén elvérzik a játék és erre még a borzasztó szinkronhangok is rátesznek egy lapáttal, neves színészek ide, vagy oda.
Azért jó dolgok is történtek a pár év fejlesztés alatt, melyek közül kiemelnénk az új fegyvereket, valamint a valamivel tágasabb helyszíneket és persze a kamerát, ami most már egy-két résztől eltekintve teljesen szabadon forgatható és pörgethető.


Castlevania: Lords of Shadow 2


A látványra sem lehet egy rossz szavunk sem, bár ez leginkább a régi időszakra igaz, mivel a modernkori helyszínek valahogy kilógnak az összképből. Véleményünk szerint akár ki is maradhattak volna a felhozatalból, de inkább csak csendben elviseljük, hogy őket is meghívták a bulira.


Castlevania: Lords of Shadow 2A Castlevania: Lords of Shadow 2 nem lesz annyira kedvenc, mint az előd, de szerintünk ez nem baj, mert így is egy remek játékkal gazdagodtunk, amiben ugyan van pár oda nem illő elem, még így is remek szórakozást nyújthat a sorozat, vagy épp a hack and slash műfaj kedvelőinek.


Castlevania: Lords of Shadow 2


Címkék:  Castlevania: Lords of Shadow 2, Konami, MercurySteam, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>