Dark Souls 2 PS3 Videoteszt - Szép, új és sötét világ

Mike • 2014-04-07 12:33:42 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Dark Souls 2Nagy kérdés, hogy a videojátékokban hol húzódik a határ az egészséges kihívás és lehetetlen között, de az biztos, hogy a Dark Souls első része a vonalon táncolt. A From Software azonban nem törődött a megannyi rinyáló vérpistikével és elhozta nekünk a folytatást, nem lett könnyebb, de legalább nehezebb.Dark Souls 2 PS3 VideotesztA From Software ismét megcsinálta és egy olyan folytatást tett le az asztalra a Dark Souls II képében, ami nemcsak méltó az elődhöz, de sok tekintetben még túl is szárnyalja azt: szebb látvány, csiszolt játékmenet, komolyabb online támogatás és persze rengeteg halál.
Aki az elődöt szerette, az a Dark Souls II-vel sem lőhet mellé, a játék még mindig pokolian nehéz, de ha kitartasz és tanulsz, akkor jutalmaz. A sikerért tehát meg kell dolgozni, de cserébe édesebb az íze, mintha egy multis FPS-ben okoznál "multi-kill" esőt.


Dark Souls 2


Bár FPS ingadozásokkal már annyira nem kell számolnunk, a grafika nem lett sokkal szebb, sőt az előzetes látnivalókhoz képest szinte tapintható a különbség. Azért így is akad pár igazán jól festő terület, de jobb felkészülni, mert most is dominálnak a komor, sötét és kilátástalanságot árasztó helyszínek.


Dark Souls 2A Dark Souls II szinte hibátlan lett, egyedül az a pár bug, meg a kicsit kopottas grafika húzhatja le a szánkat, de a játékélmény, a hangulat és a tartalom bőven kárpótol minket. Ha imádtad az elődöt, akkor nem is kérdés a beszerzése és az új belépőknek is inkább ezt ajánljuk, mintsem az első részt. Ez sem lesz könnyű, de legalább halni fogsz.


Dark Souls 2


Címkék:  Dark Souls 2, Bandai Namco, From Software, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>