South Park: The Stick of Truth PS3/PC Dupla Videoteszt

Mike • 2014-03-24 14:07:01 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Játékos szemmel:

South Park: The Stick of Truth


Rajongói szemmel:

South Park: The Stick of TruthTörténelmi pillanathoz érkeztünk, hiszen egyrészt végre elkészült a South Park: The Stick of Truth, másrészt viszont rögvest két tesztet is készítettünk belőle. Az egyikben a játékmechanikát vizsgálva osztottuk ki a jól megérdemelt pontokat, a másikban viszont már rajongóként tekintettük meg a végeredményt.South Park: The Stick of Truth PS3/PC Videoteszt (HD)Nem kertelek, a South Park játék legalább olyan megosztó lesz, mint a sorozat, ami nemcsak a poénok miatt van, hanem mert játékmenet szintjén nem tartalmaz semmi igazi újdonságot. Sajnos a játékidő is kevés, ráadásul a sztori alatt összesen csak egyszer ágazhat el a kaland, ami azért egy Obsidian RPG-hez mérten igencsak gyér.


Tehát mint játékot vizslatva egy erős közepes, amiben ugyan vannak jó dolgok, de akadnak negatívumok is, viszont ha rajongó vagy, akkor nem szabad kimaradnod belőle. Valószínűleg pont ezért lett könnyű a játék, hogy még a legelvakultabb, de nem igazán játékos rajongók is kitolhassák mindenféle orrvérzés nélkül, ami azért érthető.


South Park: The Stick of Truth


Természetesen a látvány hűen követi a sorozat megvalósítását, ráadásul Trey Parker és Matt Stone a szinkronok esetében is hozták a kötelezőt. Kicsit úgy érezzük, hogy ennek a játéknak a fejlesztése nem is munka, hanem igazi, nagy betűs szórakozás lehetett, ami meg is látszik a végeredményen.


South Park: The Stick of TruthHa velünk együtt imádod a sorozatot, akkor bizony ne habozz, mert a South Park: The Stick of Truth a valaha készült legjobb South Park feldolgozás, ráadásul a széria mércéjével mérve is minőségi szórakozást nyújt, olyan mintha egy egész évadot játszanánk, miközben mindenki feltűnik, aki csak egy kicsit is számít. Kabbe gyíkok, mi bizony megyünk játszani!


Játékos szemmel:

South Park: The Stick of Truth


Rajongói szemmel:

South Park: The Stick of Truth


Címkék:  South Park: The Stick of Truth, Ubisoft, Obsidian Entertainment, PS3, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>