Resident Evil - Mercenaries 3D Videoteszt, zombik 3DS-en

DeathEvil • 2011-11-24 22:36:48 • Rovat: Tesztek • Platform: DS/3DS


Resident Evil - The Mercenaries 3DHa Resident Evil, akkor az nagyszámban ránk rontó erőszakos, emberszerű dögöket jelent sok kiosztott halálos lövés társaságában. Ezt a pompás tevékenységet most térhatásban is lehetőségünk lesz élvezni akár utazás közben is, mivel a Resident Evil – The Mercenaries 3D a Nintendo friss gépére, a 3DS-re jelent meg. De hol van a sztori központú kampánymód a kis kártyáról? Mi a szösz, talán a dobozban maradt?! Sajnos nem, ez csak egy küldetéscsomag.Resident Evil - The Mercenaries 3D 3DS Videoteszt (HD)Az eredetileg túlélő horrorként induló Resident Evil széria már teljesen átalakult, és akció thrillerként próbál érvényesülni a mai modern és egyre pörgősebb, látványorientált világban. Már nem rezzenünk halálra a padlónyikorgásoktól, az ablakokon benyúló zombi végtagoktól, már nem kell vért izzadva beosztani minden töltényt és írógépszalagot a ritka mentési lehetőségek miatt, hanem a folytonosan özönlő, gyors mozgású zombik és fertőzötteké lett a főszerep, akik a mennyiségükkel és tempójukkal tornásszák fel a pulzusunkat és adrenalin szintünket az egekbe.Sajnos a The Mercenaries 3D alcímmel megáldott Nintendo 3DS-re megjelentetett Resident Evil videojáték is az erős középkategóriában helyezkedik el, ugyanis nem tud az ember elvonatkoztatni attól, hogy egy lehúzás részese lett. Egy töltelékcím tulajdonosa, ami a Resident Evil űrt hivatott betölteni a Revelations megjelenéséig (ezt a tényt erősíti meg a kártyán található rövid próbaverzió is) a korábbi részek pályáiból, ellenfeleiből és karaktereiből összegyúrt küldetéscsomagként.


Resident Evil - The Mercenaries 3D


Nem tudom, hogy kit, mennyire csigáz fel 21 időre menő öldökléssorozat feloldható és választható fegyver összeállításokkal és ikonikus szereplőkkel (Chris Redfield, Jill Valentine, Albert Wesker, Claire Redfield, Jack Krauser, Barry Burton, Rebecca Chambers és HUNK). Egyedül a választható és folyamatosan fejlődő skill rendszer az, ami fel tudja dobni ezt a fantáziátlan akcióbombát, vagy a kooperatív mód, ahol bizonyos pályákat egy társunkkal együtt is ledarálhatunk.


Resident Evil - The Mercenaries 3D


Sajnos ezúttal túlságosan érződik a The Mercenariesön, hogy egy összecsapott munka és a 3DS megjelenésére kikényszerített alkotás. Ez a Resident Evil megerőszakolása, ami egyfajta akció horror casual műfajban tetszeleg az időre menő gyilkolózásával. Sajnos ezzel az összképpel még a 3D-s csúszka feltolásával sem tudjuk magasabbra tornászni a „Nagy átlag” megnevezésű minősítésnél a Mercenariest. De úgy gondolom, hogy akár kedvező fogadtatásra is találhatott volna a géphez csomagolva ajándék játékként (vagy esetleg a Nintendo 3DS játékok nem létező budget kategóriájában). Csak és kizárólag fanatikusoknak.


Resident Evil - The Mercenaries 3D


Resident Evil – The Mercenaries 3D házhoz megy 11.000 Ft-ért újonnan vagy 9.000 Ft-ért használtan.


Címkék:  Resident Evil, Nintendo, 3DS, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>