Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PS4 Videoteszt

Mike • 2014-04-03 14:54:13 • Rovat: Tesztek


Metal Gear Solid V: Ground ZeroesBár Hideo Kojima már az elején elárulta, hogy a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes csak egy amolyan felvezetés lesz, még így is rengeteg játékos emlegette a fejlesztők rokonait a végigjátszást követően. Ez most valami vicc?! Nem, nem az és igazuk van, de a játék így is remek és eléri célját.Metal Gear Solid V: Ground Zeroes PS4 Videoteszt (HD)A cél pedig nem más, mint a reklám, az, hogy a játék kikövezze a Phantom Pain előtt az utat és elfeledtesse velünk a várakozást. Ha tisztán a játékidőt nézzük, akkor erre nincs esély, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes azonban jóval több, mint amit elsőre mutat magából.
A Fox Engine szinte tökéletesre vizsgázik, egyedül csak a karakterek, illetve azok animációi furcsák, illetve a rombolhatóság tűnik fapadosnak. Ezzel azonban végére is értünk a negatívumoknak, feltéve, ha nem nézünk az árcédulára, mert az azért kicsit mellbe vághat.


Metal Gear Solid V: Ground Zeroes


A játékmenet pazar, a küldetések izgalmasak, a lopakodás menő, az újonnan bevezetett elemek, mint például a nyitottabb világ és az időjárás váltakozása szintén beleillenek a képbe. Az őrök okosak és rendre máshogy cselekednek, ezért sokadik végigjátszás után sem lesz önismétlő megmenteni a srácokat, vagy felrobbantani a célpontokat.


Metal Gear Solid V: Ground ZeroesA Metal Gear Solid V: Ground Zeroes egy remek játék lett, ami ugyan gyorsan végigjátszható, ennek van benne tartalom, még sokadjára is. Ezért az árért azonban kicsit kevés, ezért inkább azt ajánljuk a nem megrögzött rajongóknak, hogy várjanak egy komolyabb akcióig, akkor viszont nincs mese, irány a bolt és kezdődhet az akció!


Metal Gear Solid V: Ground Zeroes


Címkék:  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Konami, Kojima Productions, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>