Dark Souls - Prepare to Die Edition PC Videoteszt

Mike • 2014-04-07 12:33:36 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Dark Souls - Prepare to Die EditionA From Software nevével fémjelzett Dark Souls mára fogalom lett, hiszen megannyi játékos vágott bele az izgalmas kalandba, de csak pár szerencsés hagyhatta el élve a virtuális világot. Félreértés ne essék, a játék nem unfair, csak piszok nehéz és időbe telik, mire az ember kiismeri. Időbe és halálokba.Dark Souls - Prepare to Die Edition PC Videoteszt (HD)A Dark Souls nem fog kézen, nincsen hosszú tutorial, nem találsz benne térképet és iránytű sem segít a tájékozódásban. Itt minden rád van bízva, neked, játékosnak kell kiismerned a trükkjeit, hogy aztán pár halállal később már bekötött szemmel alázd le azt a 3 csontvázat, amik az előbb pillanatok alatt bezúztak.
A játékban fejlődhetünk, de csak óvatosan, mert a nehezen megszerzett lelkeink hamar odaveszhetnek, ha pedig ismét meghalunk, akkor már búcsút is inthettünk nekik. Itt óvatosan és okosan kell haladni, aki rögvest belecsap a lecsóba rendszerint a pokol fenekén végzi.


Dark Souls - Prepare to Die Edition (a kép nagyítható)

Dark Souls - Prepare to Die Edition (a kép nagyítható)


A Dark Souls nem egy könnyű játék, igazi réteg RPG-nek is tekinthető, de aki egyszer belekóstol, az nehezen szabadul a borzalmak világából. Ennek ellenére csak azoknak ajánljuk, akiket nehéz kihozni a sodrukból, vagy pedig rendelkeznek pár tartalék tévével és kontrollerrel.


Dark Souls - Prepare to Die Edition


Címkék:  Dark Souls - Prepare to Die Edition, Bandai Namco, From Software, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>