Resistance 3 PS3 Videoteszt - Már megint a fránya Chimerák

DeathEvil • 2011-11-24 22:37:09 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Resistance 3A Resistance 3 a pusztulás szélén álló emberiség utolsó küzdelmeit meséli el. Az idegen Chimera faj és a humanoidok véres harca a végéhez közeledik. A Föld sorsa a mi kezünkben van, még semmi sem lefutott, de az ellenállók az utolsó erőiket mozgósítják. Drámai harcok elé nézünk és egy hosszú fárasztó út elé, mely az utolsó esélyünk lehet a megváltásra. Itt a Sony új Resistance-a.Resistance 3 PS3 Videoteszt (HD)A történetben Joseph Capelli harcát éljük át, aki felesége és kisgyermeke jövőjének érdekében egy több mint ezer mérföldes utazásnak vág neki, mivel a Chimerák New York felett nyitottak egy féregjáratot és gyors leforgású klímaváltozást idéznek elő. Az időnk fogy, utunk akciókkal és összecsapásokkal tarkított és az egyre csökkenő hőmérséklet is kínoz New York felé közeledve. Az egész akció pedig feltételezésre épül, így az sem kizárt, hogy megérkezve találunk majd megoldást a problémára.A Chimerakal fojtatott küzdelem alatt pedig számos változatos helyszínen fordulunk majd meg még eljutunk New Yorkba. A különböző elbánást igénylő ellenfelekkel tarkított kirándulás azonban mit sem érne vagány és ötletes gyilkoló eszközök nélkül. A szétporlasztó atomizáló vagy a falakon is átfúródó lövedéket köpködő Auger zseniális mordájok, melyek egy taktikusabb, óvatosabb közdelmet is lehetővé tesznek.


Resistance 3


A talán kicsit rövidnek mondható egyjátékos mód mellett akadnak további lehetőségek is a menüben kutakodva. Ilyen például a kooperatív mód, melyet egy ismerőssel online vagy offline is tolhatunk osztott képernyőn. De emellett megvannak a szokásos multiplayer módok is és az egyéni vagy csoportos frag vadászat mellett, lehetőségünk lesz a kisebb csapatmunkát igénylő zászlórablásban és területfoglalós mókában is részt venni. A fejlődésünkkel fokozatosan megnyitható fegyvereknek és képességeknek köszönhetően biztosított a több napos időeltöltés.


Resistance 3


Egészen jól sikerült egy alkotás lett az ellenállók harcát elmesélő harmadik kaland is, igaz nagyon leegyszerűsödött sok tekintetben. Egy akcióhősös mese lett a fő cselekményszál, ahol egy emberként végzünk hatalmas hadseregekkel, óriási mutáns lényekkel és különféle gépekkel. De a multiplayer játékosok száma is megfogyatkozott, mind kooperatív, mind pedig az online összecsapások alatt. Igaz erre találhatunk magyarázatot a szebb és aprólékosabban kidolgozott helyszínekben és látványvilágban. Azt gondolom, hogy egy tisztességesen összerakott Resistance-hoz lehet szerencsénk a háttérben készülőben kell lennie egy globális mindent eldöntő összecsapásnak a betolakodó Chimerakkal szemben. Ki tudja mit hoz még a jövő.


Resistance 3


Resistance 3 PS3 házhoz megy 11.490 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ki ne hagyd!

Resistance 3 PS3 gépcsomag házhoz megy 67.990 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ki ne hagyd!


Címkék:  Resistance, PS3, Sony, Chimera, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>