LEGO The Hobbit PS4 Videoteszt - Smaug és a többiek

Mike • 2014-04-21 21:12:55 • Rovat: Tesztek


LEGO The HobbitA Traveller's Tale csapata ismét egy mozit dolgozott át nekünk, de míg a LEGO The Movie adaptációja közepesre sikeredett, addig a LEGO The Hobbit már nem okozott csalódást. A játék gyönyörűen fest, vicces, hatalmas tartalom lakozik benne és még gyűrűt is kapunk, még ha kissé kockásat is.LEGO The Hobbit PS4 VideotesztA sztori nem a könyvet veszi alapul, hanem a filmek eseményeit, ennek hála pedig a befejező rész szépen lemaradt a gyárban, mondván később egy DLC formájában megkaphatjuk. Azért addig sem fogunk unatkozni, hiszen rengeteg helyen fordulunk meg, játszható karakterekben és kinyitható extrákban pedig most sem lesz hiány.
A játék csodaszépen fest, még az eddig etalonnak hitt LEGO Marvel Super Heroes-t is kenterbe veri, ráadásul a next-gen változat tovább kényezteti szemeinket. A hangokra ezúttal sem lehet panasz, a humor pedig pont annyira van jelen, amennyire kell.


LEGO The Hobbit


A szokásos jó dolgok mellett a visszatérő hibák egy része is megmaradt: a kamerakezelés olykor borzasztó, a karakterek választása is kissé nyögvenyelős, online kooperatív módot pedig most sem kapunk, de legalább a helyi játék élvezhetőbb lett a fix elválasztásnak hála.


LEGO The HobbitA LEGO The Hobbit-tal a Traveller's Tale csapata visszatért a régi, jól bejáratott ösvényre és bár kapunk pár újdonságot /ritmusjáték, bányászat/ az alapok ezúttal is változatlanok. Hatalmas tartalom, remek hangulat és az egy gyűrű, ami mind felett. Hát kell ennél több? Igen, a harmadik rész, méghozzá ingyen!


LEGO The Hobbit


Címkék:  Lego The Hobbit, Warner Bros., Traveller's Tale, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>