Proteus PS Vita Videoteszt - Vár a fantázia

Mike • 2014-04-25 13:45:21 • Rovat: Tesztek


ProteusA Proteus nem egy hétköznapi alkotás, hiszen nincs benne történet, kihívás, agyat megdolgoztató rejtvény, vagy az életünkre törő, irgalmatlanul gonosz alien. Nem, itt másról van szó, felfedezésről, fantáziálásról, egy olyan kalandról, amit mindenki máshogy él meg és ez pont ettől lesz szép.Proteus PS Vita Videoteszt (HD)A játék nem fogja a kezünket, rögvest bedob minket a sűrűbe, hogy aztán minden mást ránk bízva dörzsölgesse a mancsát a háttérben. A felfedezésre váró világok egyszerre barátságosak és félelmetesek, megszokottak és furcsák, de a legjobb, hogy minden döntés, jellemzés, gondolat tőlünk fakad, a fejlesztők semmit sem rágnak a szánkba.
A megvalósítás remek, ide tökéletesen illik ez a pixeles világ, viszont amit muszáj kiemelni, az a hangok és a különféle zenék, amik kellemesen bizsergetik hallószervünket. Sajnos azonban a kaland elég rövidke, cserébe viszont a világok random generáltak, így érdemes újra és újra belekóstolni ebbe a meglehetősen furcsa fantáziabirodalomba.


Proteus (a kép nagyítható)

Proteus (a kép nagyítható)


Ez hát a Proteus, nem könnyen befogadható, de aki vevő a már-már művészeti alkotásnak tekinthető érdekességekre, az biztos megtalálja a számítását, mindenki más viszont csak óvatosan közelítsen felé, mert meglehetősen egyén függő a kicsike.


Proteus


Címkék:  Proteus, PS Vita, Curve Studios, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>