OlliOlli PS Vita Videoteszt - Deszkára fel!

Mike • 2014-04-25 13:44:39 • Rovat: Tesztek


OlliOlliAnnak idején rengeteg gördeszkás játékkal üthettük el az időt, de mára csak a retro gyöngyszemek, esetleg pár hádésített változat maradt meg, de most változott a helyzet. Az OlliOlli nem éppen egy grafikai gyöngyszem, sőt még bonyolultnak sem mondhatjuk, de cserébe szórakoztató és piszok nehéz.OlliOlli PS Vita Videoteszt (HD)Feladatunk egyszerűnek tűnik, hiszen "csak" a pálya egyik feléből a másikba kell eljutnunk, lehetőleg úgy, hogy a legtöbb pontot zsákoljuk be magunknak. Bár az első pályák nehézsége nem éppen gigászi, később bekúsznak a képbe a komolyabb területek, valamint a cseppet sem könnyű feladatok.
A játék megvalósítása remek lett, ez a 2D-s megoldás többünk szívét megmelengette, a pörgős zene pedig csak hab a tortán. Az irányítás sincs túlbonyolítva, könnyedén elsajátíthatjuk, de a komolyabb kombók eléréséhez már alaposan meg kell izzadnunk.


OlliOlli (a kép nagyítható)

OlliOlli (a kép nagyítható)


Az OlliOlli egy kifejezetten kellemes alkotás, aminek túlzott nehézsége ugyan elriaszthat pár embert, de kellő mennyiségű kitartással minden akadály megoldható, vagy nem, de azért a PS Vitát semmihez se vágjátok hozzá.


OlliOlli


Címkék:  OlliOlli, Roll 7, PS Vita, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>