Mario Golf: World Tour 3DS Videoteszt

Mike • 2014-05-04 20:00:37 • Rovat: Tesztek • Platform: DS/3DS


Mario Golf: World TourA Nintendo sosem riadt vissza attól, hogy pár ismerős karakterét bedobja egy sportos környezetbe és ez bizony ezúttal sem lesz másként, hiszen Mario-ék golfoznak egyet. Bár a játék korántsem egy szimulátor, érdemes felkötni a gatyát, mert egyes kihívások könnyedén kihozhatnak a sodrunkból.Mario Golf: World Tour 3DS Videoteszt Videoteszt (HD)Természetesen látvány terén a szokásos Nintendo-s minőséget kapjuk, azaz egy bájos, meseszerű világban kell az ütőnkkel boldogulnunk, miközben a karakterek folyamatosan kommentálják az eseményeket. Lehetőségekben nem lesz hiány, hiszen megannyi játékmód és pálya vár arra, hogy meghódítsuk, de akár még saját területeket is építhetünk, ha ehhez lenne kedvünk.
A szokásos alapszabályos móka mellett rengeteg egyéb tevékenységgel üthetjük el a golflabdánkat: ügyességi mérkőzések, időre menő kihívások, ráadásul akár saját golfost is létrehozhatunk, hogy aztán utána percekig válogathassuk neki a legmenőbb ruhadarabokat.


Mario Golf: World Tour (a kép nagyítható)

Mario Golf: World Tour (a kép nagyítható)


A Mario Golf: World Tour tehát egy remek játék, amivel bárki elütheti a szabadidejét és bár az irányítás néha túlságosan is nehézkes a kis képernyő okán, ez senkit ne riasszon vissza, mert egy meglehetősen egyedi élménnyel lesz szegényebb.


Mario Golf: World Tour


Címkék:  Mario Golf: World Tour, Nintendo, Camelot Software, 3DS, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>